Sivut

Viinilehti on Juustoseuran kumppani

Viinilehti on ollut juustoseuran kumppanina jo vuosien ajan. Yhteinen intressimme on vaalia unohtumattomia makuelämyksiä ja tarjota mahdollisuus oppia kiinnostavasta aihealueesta koko ajan lisää. Viinilehden vuosikerta sisältyy juustoseuran jäsenmaksuun. Lisäksi Viinilehti tarjoaa myös muita vaihtuvia etuja jäsenten iloksi.

Viinilehti on intohimoisen ja laatutietoisen viininystävän media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – ei pelkkä lehti vaan myös laaja valikoima muita palveluita: kattava nettisivusto,  Viikon viinivinkki -uutiskirje sähköpostiin joka torstai, ilmainen Viinilehti-sovellus, Viinikellari.comin tarjoamat laadukkaat viinit kotiovelle toimitettuina ja Decanter.fi-verkkokaupan monipuolinen valikoima.

Tarjolla on vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Viinilehti uudistui vuonna 2019 logoa myöten. Jatkamme uuden identiteet­timme vahvistamista vuonna 2020, jolloin ilmestyy kymmenen Viinilehden printtinumeroa. Vuoden aikana luki­jamme saavat noin 750 sivua innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä ja ilmiöistä.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Viiniin­ ja ruoka­an keskittyvä Viinilehden uutiskirje antaa suosi­tukset ja puheenaiheet vuo­den joka viikolle. Uutiskirjeellä on jo yli 120 000 tyytyväistä tilaajaa: liity sinäkin!  Tilaa viikottainen uutiskirje itsellesi tästä: TÄSTÄ TILAAMAAN! 

Viinilehti on myös palveleva sovellus

Viinilehti.fi

Uudistunut Viinilehden nettisivusto on täynnä inspiroivaa sisältöä viiniarvioista digikolumneihin. Nettisivuilla on noin 70 000 sivulataus­ta ja 30 000 kävijää/viikko.

Viinilehti on käsinkosketeltavaa luksusta 

Vuonna 2021 ilmestyy 7 runsasta Viinilehteä, joista kesäkuun ja joulukuun lehdet ilmestyvät kattavina tuplanumeroina

NRO / ILMESTYMISPÄIVÄ / PÄÄTEEMAT LEHDESSÄ

1 / torstai 18.3. / Vuoden samppanja ja kuohuviini valitaan, pääsiäinen

2 / torstai 22.4. / Vuoden valkoviini valitaan, vappu, äitienpäivä

3 / torstai 20.5. / Vuoden rosee valitaan, Kevään juhlaruokanumero

4-5/ torstai 17.6. / Vuoden hanapakkaukset valitaan, Juhannus, Grillaus, Kotimaan matkailu

6 / torstai 23.9. / Vuoden punaviini valitaan, Sadonkorjuuherkut

7 / torstai 21.10. / Messunumero: Viini ja Ruoka -tapahtuma (28.–31.10.), Chile-teema

8-9 / to 2.12. / Vuoden luomuviinit valitaan, Vuoden viininystävä valitaan, Vuoden viiniravintola valitaan, Viinilehti Wine Awards (3.12.). Joulukuun lehdessä teemana joulunajan ruoat, viinit, kuohuvat, oluet. Lisäksi paljon asiaa luomusta, Upea gaalanumero, jossa kerrataan kaikki Viinilehden Vuoden viini -kategorioiden voittajat.

Lisätietoja ilmoittajille ja yhteistykumppaneille