viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Viinilehti on Juustoseuran kumppani

Viinilehti on ollut juustoseuran kumppanina jo vuosien ajan. Yhteinen intressimme on vaalia unohtumattomia makuelämyksiä ja tarjota mahdollisuus oppia kiinnostavasta aihealueesta koko ajan lisää. Viinilehden vuosikerta sisältyy juustoseuran jäsenmaksuun. Lisäksi Viinilehti tarjoaa myös muita vaihtuvia etuja jäsenten iloksi.

Bouquet Club

Bouquet Clubin vuosijäsenyys 2023 on tarjolla Juustoseuran jäsenille etuhintaan -40 % alennuksella. Etuhintainen jäsenyys on vuoden 2023 loppuun saakka 32,20 € / 12 kk ja se on lunastettavissa nettikaupasta bouquetclub.fi koodilla juu22

Viinilehti on intohimoisen ja laatutietoisen viininystävän media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – ei pelkkä lehti vaan myös laaja valikoima muita palveluita: kattava nettisivusto,  Viikon viinivinkki -uutiskirje sähköpostiin joka torstai, ilmainen Viinivinkki-sovellus, Viinikellari.comin tarjoamat laadukkaat viinit kotiovelle toimitettuina ja Decanter.fi-verkkokaupan monipuolinen valikoima.

Tarjolla on vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Viiniin­ ja ruoka­an keskittyvä Viinilehden uutiskirje antaa suosi­tukset ja puheenaiheet vuo­den joka viikolle. Uutiskirjeellä on jo yli 120 000 tyytyväistä tilaajaa: liity sinäkin!  Tilaa viikoittainen uutiskirje itsellesi tästä: TÄSTÄ TILAAMAAN! 

Viinivinkki on Viinilehden palveleva sovellus

Viinivinkki-sovellus tarjoaa ammattilaisten, Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon, arviot lähes kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä. Voit arvioida viinejä myös itse ja luoda oman suosikkiviinien listasi seuraavaa ostosreissua varten. Kurkkaa arvioista myös ruokasuositukset viineille!

Vakiovalikoiman arvioiden lisäksi löydät viinihausta myös otannan Alkon uutuusviinejä ja erikoiseriä. Viinivinkki-sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa sovelluskaupoissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Viinilehti.fi

Uudistunut Viinilehden nettisivusto on täynnä inspiroivaa sisältöä viiniarvioista digikolumneihin. Nettisivuilla on noin 70 000 sivulataus­ta ja 30 000 kävijää/viikko.

Viinilehti on käsinkosketeltavaa luksusta 

Vuonna 2023 ilmestyy 6 runsasta Viinilehteä.

NRO / ILMESTYMISPÄIVÄ / PÄÄTEEMAT LEHDESSÄ

1 / keskiviikko 1.3. / Kuplanumero. Vuoden samppanjat ja Vuoden kuohuviinit. Parhaat ruokaideat arkeen ja pääsiäiseen. Ruokamatkalla Madridisissa. Kuohuva Italia.

2 / keskiviikko 19.4. / Kevätnumero. Vuoden roseeviinit. Vappu. Kevään ja alkukesän juhlat. Smörrebrödit. Herkuttelijan Cornwall. Kotimaiset parsat.

3 / keskiviikko 14.6. / Kesänumero. Vuoden hanaviinit. Juhannus. Uudet kesäoluet. Oman maan potut. Mökkeily, grillaus ja kalastus. Reipas makumatka Etelä-Norjaan.

4/ keskiviikko 6.9. / Syysnumero. Vuoden parhaat – Viinilehden palkinnot ja tunnustukset. Paluu arkeen. Uuden sadon koukuttavat kasvisruoat. Kotimaiset artesaanisiiderit.

5 / keskiviikko 18.10. / Messunumero. Vuoden punaviinit. Kokin kanssa sorsametsällä. Teneriffan viinitärpit.

6 / keskiviikko 29.11. / Talvinumero. Vuoden valkoviinit. Sesongin oluet ja parhaat lahjaideat. Valkoinen joulu.

 

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä