Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Ranskalaiset pienpanimot uskovat oman maan perinteisiin. Oluissa yhdistyvät historia ja ennakkoluulottomuus.
Syksyn aikana kannattaa piipahtaa olutravintoloissa maistelemassa ranskalaisia erikoisuuksia. Lue, mistä on kyse!
”Salaisuus, jota kaikki baarimestarit yrittävät varjella, on se, kuinka helppoa juomien valmistaminen on. Se on aivan järjettömän helppoa”, Altia Akatemian valmentaja, baarimestari Mikael Karttunen kertoo.
Näillä vinkeillä tuunaat boolisi drinkeiksi.
Sama viini, jonka ravintola ostaa 16 eurolla, maksaa asiakkaalle 79 euroa. Paremmassa paikassa pullon hinta on 99 euroa. Mika Vanne pohtii, mikä on viinin oikea hinta.
Tiedätkö, kuinka montaa eri rypälettä maailmassa viljellään? Vastaus: reippaasti yli 1300. Mutta ei hätää – riittää, että tunnet näistä keskeisimmät.
Nappaa viiniharrastajan perustiedot talteen uudesta juttusarjastamme. Ensimmäisenä esittelyssä punaiset rypäleet.
Valokuvaaja Per-Anders Jörgensenin Fool-ruokalehden menestyksen resepti on yksinkertainen: ei reseptejä.
Helsingissä avautunut valokuvanäyttely Nordic Light esittelee toisenlaisia kuvia huippukokeista ja heidän annoksistaan.
Gardajärven ympärillä tuotetaan uniikkeja ja arvostettuja viinejä. Kokeile Antti Rinta-Huumon valitsemia viinejä ja nauti Italian ainutlaatuisista herkuista.
Olut tekee hyvää! Mallasjuoma kohentaa esimerkiksi muistia. Lue miksi näin on – ja hämmästy myös 8 muusta oluen terveysvaikutuksesta.
Kyrö Distillery Companyn Napue-gini palkittiin heinäkuussa maailman parhaana. Ei huono saavutus tislaamolta, jonka perustamisesta päätettiin saunan lauteilla. Viini-lehti haastatteli Kyrön viskipoikia vuosi sitten. Arkistojutussa selviää muun muassa, että yrityksen kummilla oli sota-aikana oma tislaamo rintamalla.
Pariisin viinibaarit ja -putiikit tarjoavat samppanjanystävälle kotoisaa tunnelmaa ja kiehtovia löytöjä. Poimi talteen herkulliset vinkit!
Mika Vanne tutustui erään ravintoloitsijan ja anniskeluviranomaisen kirjeenvaihtoon anniskelulupa-asiassa. Lue, mitä ajatuksia se Vanteessa herätti.
Château Carsinin isäntä Juha Berglund asensi videokameran viinitarhalleen Bordeaux’ssa. Tavoitteena ei ole kuvata salaa tilan työntekijöitä, vaan seurata köynnösten kasvua ja kehitystä sadonkorjuuseen saakka.
Katso ensimmäinen video ja näe, mitä keväisellä viinitarhalla tapahtuu.
Säveltäjä ja kapellimestari Leif Segerstam on säveltänyt 285 sinfoniaa ja selättänyt eturauhassyövän. Lue, miten Alsacen ystävä voi nyt ja millainen on hänen suosikkirypäleidensä partituuri.
Grillikausi lähestyy. Oikealla olutvalinnalla saadaan grilliruoka nostettua uudelle tasolle. Kurkkaa, millaista olutta kannattaa valita kullekin grilliherkulle.