Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Huippuvuorilla sijaitsevan Huset-ravintolan viinilista on Pohjois-Euroopan laajin. Matkailija voi valita suosikkinsa noin 20 000 viinin joukosta.
Professori Jaakko Hämeen-Anttila teki matkan ruoka- ja viinikulttuurin historiaan. Millaisena suomalainen viinikulttuuri näyttäytyi? Miten ruokakulttuurimme tulee muuttumaan tulevaisuudessa? Lue Hämeen-Anttilan haastattelu.
Skumppapullot poksahtelevat jälleen uudenvuoden juhlissa. Katso, miten korkki lentää laskuvarjolla!
Suomessa osataan iloita pienestä, sanoo Mika Vanne. Mutta miten isolla veturilla uudistuksia tällä hetkellä ajetaan? Lue Vanteen ajatukset ja ota kantaa!
Joulukuusi voi olla myös kupliva. Näin syntyy näyttävä kupliva joulukuusi!
Karita Tykän joulupöydässä ei tarjota kinkkua, mutta makuja löytyy monenlaisia. Lue, millaisia herkkuja Tykkä nauttii juhlissa – ja mitä perheen joulupöydässä juodaan.
Mika Vanne pohtii, millainen käsitys Suomen yhteiskunnalla on kansalaisesta. Entä miten tuo käsitys vaikuttaa alkoholilain kokonaisuudistukseen?
Jos viinissä on korkkivika, se ei ole varsinainen makunautinto. Katso, miten tunnistat korkkivian!
Eilen saatiin odotettu päätös Euroopan unionin tuomioistuimelta niin sanotusta Alkotaksi-jutusta.
Viini-lehti kertoo nyt, mitä päätös käytännössä tarkoittaa.
Viini kannattaa yleensä aina viilentää ennen nauttimista. Miten teet sen nopeasti? Katso vinkit videolta.
Keittiömestari Erik Mansikka uudisti ensin Turun ravintolakenttää, nyt hän laittoi joulupöydän herkut uusiksi Viini-lehdessä. Lue Mansikan haastattelu.
Tryffeli on hintava herkku, mutta pieni ripaus tätä juurisientä riittää tekemään arkisesta ruoasta juhla-aterian. Nappaa näppärät vinkit ja tryffeliresepti talteen!
Maistuisiko pala Portugalia? Antti Rinta-Huumo laati viiden portugalilaisen viinin kattauksen, jonka äärellä pääsee kokemaan maan tarjoamia ainutlaatuisia viinielämyksiä. Korkkaa kattaus ja nautiskele!