Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viini kannattaa yleensä aina viilentää ennen nauttimista. Miten teet sen nopeasti? Katso vinkit videolta.
Keittiömestari Erik Mansikka uudisti ensin Turun ravintolakenttää, nyt hän laittoi joulupöydän herkut uusiksi Viini-lehdessä. Lue Mansikan haastattelu.
Tryffeli on hintava herkku, mutta pieni ripaus tätä juurisientä riittää tekemään arkisesta ruoasta juhla-aterian. Nappaa näppärät vinkit ja tryffeliresepti talteen!
Maistuisiko pala Portugalia? Antti Rinta-Huumo laati viiden portugalilaisen viinin kattauksen, jonka äärellä pääsee kokemaan maan tarjoamia ainutlaatuisia viinielämyksiä. Korkkaa kattaus ja nautiskele!
Valmistaudutko viikonlopun Halloween-juhliin? Mikäli tarjoilet viiniä, muista ilmata se ennen tarjoilua. Katso, miten ilmaat viinin nopeasti.
James Bondilla on vaativa maku. Salainen agentti nauttii samppanjaa, eikä ihan mitä tahansa laatua. Uusimmassa Spectre-elokuvassa nautitaan tuttua suosikkisamppanjaa.
Stadin panimo joutui vaikeuksiin vuokrattuaan oluenpanolaitteistoa Olvilta. Miksi verottaja haluaa ajaa tulkinnallaan alas verotuloja tuovan pienyrityksen, kysyy Mika Vanne.
Ravintola Murun keittiömestari Henri Alén arvostaa ranskalaista keittiötä. Hän kertoo tuntevansa sen paremmin kuin suomalaisen keittiön. Mutta miksi Alén ei perustaisi italialaista ravintolaa?
Nappaa jokaisen viiniharrastajan perustiedot talteen uudesta juttusarjasta! Toisessa osassa esittelyssä viisi tärkeintä valkoista rypälettä. Tiedätkö, mitkä ne ovat?
Musiikki kuvastaa hienosti viiniä. Näin sanoo Donnafugata-viinitalon omistajaperheeseen kuuluva José Rallo, joka markkinoi viinejä musiikilla.
Kuuntele, millaiset kappaleet kuvaavat sisilialaisen Donnafugatan viinejä.
Arto Koskelo on julkisuudessa Viinipiru, joka tykkää nostaa äläkän alkoholipolitiikasta. Itse hän ei siedä meteliä lainkaan.
Ranskalaiset pienpanimot uskovat oman maan perinteisiin. Oluissa yhdistyvät historia ja ennakkoluulottomuus.
Syksyn aikana kannattaa piipahtaa olutravintoloissa maistelemassa ranskalaisia erikoisuuksia. Lue, mistä on kyse!