Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Paasto on kuljettanut kohti pääsiäisen herkkuja. Piispa Irja Askola kannustaa nauttimaan niistä yhde...
Viinintekijä Julien Schaal uskoo, että kuiva riesling on jatkossakin Alsacen valtti.
Kansanedustaja–talkshowisäntä Hjallis Harkimo ei ymmärrä, miksei viiniä voi myydä ruokakaupassa. Hänen oma suosikkinsa on Châteauneuf-du-Pap.
Tutkija Antti Maunu nimeää kolme suomalaista juomatyyliä. Kaikilla niillä on hyvät ja huonot puolensa. Yhden nimi hänen piti keksiä omasta päästään.
Pariisi on kulinaristien mekka. Kaupunki tarjoaa roppakaupalla herkkuja, mutta myös oppia kotikeitti...
Roomassa ravintoloiden viinivalikoima on hurmaava ja ruoka edullista. Piipahdukseksi aiottu visiitti saattaakin helposti venähtää tuntien mittaiseksi.
Vahvat oluet tulisi saada kauppoihin. Pienpanimoille pitäisi antaa suoramyyntioikeus. Tässä kaksi...
Kasvisruoan suosio kasvaa kohisten Suomessa. Ravintoloissakin kysytään yhä enemmän kasvismenua ja se...
Viranomaisia kiinnostaa vain juomisen määrä, kirjoittaa Viini-lehden bloggaaja Mika Vanne.
Kahviin on totuttu yhdistämään makeita aromeja kuten pähkinän ja karamellin vivahteita. Tämä tyylikäs kahvicocktail saa kuitenkin seuraa portviinistä.
Alkoholittomat drinkit ovat nyt suosittuja. Mitä muuta cocktailbaarissa nautitaan tänä keväänä? H...
Välillä rypäleet menevät sekaisin ammattilaisiltakin. Santa Ritan pääviinintekijä Andrés Ilabaca kertoo, kuinka 90-luvulla chileläinen Merlot osoittautuikin toiseksi lajikkeeksi.
Three Barrel Project sai alkunsa Uudessa-Seelannissa. Suomalaisten viinintekijöiden tynnyrissä idealismi painaa liikeideaa enemmän.