Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kahviin on totuttu yhdistämään makeita aromeja kuten pähkinän ja karamellin vivahteita. Tämä tyylikäs kahvicocktail saa kuitenkin seuraa portviinistä.
Alkoholittomat drinkit ovat nyt suosittuja. Mitä muuta cocktailbaarissa nautitaan tänä keväänä? H...
Välillä rypäleet menevät sekaisin ammattilaisiltakin. Santa Ritan pääviinintekijä Andrés Ilabaca kertoo, kuinka 90-luvulla chileläinen Merlot osoittautuikin toiseksi lajikkeeksi.
Three Barrel Project sai alkunsa Uudessa-Seelannissa. Suomalaisten viinintekijöiden tynnyrissä idealismi painaa liikeideaa enemmän.
Huippuvuorilla sijaitsevan Huset-ravintolan viinilista on Pohjois-Euroopan laajin. Matkailija voi valita suosikkinsa noin 20 000 viinin joukosta.
Professori Jaakko Hämeen-Anttila teki matkan ruoka- ja viinikulttuurin historiaan. Millaisena suomalainen viinikulttuuri näyttäytyi? Miten ruokakulttuurimme tulee muuttumaan tulevaisuudessa? Lue Hämeen-Anttilan haastattelu.
Skumppapullot poksahtelevat jälleen uudenvuoden juhlissa. Katso, miten korkki lentää laskuvarjolla!
Suomessa osataan iloita pienestä, sanoo Mika Vanne. Mutta miten isolla veturilla uudistuksia tällä hetkellä ajetaan? Lue Vanteen ajatukset ja ota kantaa!
Joulukuusi voi olla myös kupliva. Näin syntyy näyttävä kupliva joulukuusi!
Karita Tykän joulupöydässä ei tarjota kinkkua, mutta makuja löytyy monenlaisia. Lue, millaisia herkkuja Tykkä nauttii juhlissa – ja mitä perheen joulupöydässä juodaan.
Mika Vanne pohtii, millainen käsitys Suomen yhteiskunnalla on kansalaisesta. Entä miten tuo käsitys vaikuttaa alkoholilain kokonaisuudistukseen?
Jos viinissä on korkkivika, se ei ole varsinainen makunautinto. Katso, miten tunnistat korkkivian!
Eilen saatiin odotettu päätös Euroopan unionin tuomioistuimelta niin sanotusta Alkotaksi-jutusta.
Viini-lehti kertoo nyt, mitä päätös käytännössä tarkoittaa.