Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Roomassa ravintoloiden viinivalikoima on hurmaava ja ruoka edullista. Piipahdukseksi aiottu visiitti saattaakin helposti venähtää tuntien mittaiseksi.
Vahvat oluet tulisi saada kauppoihin. Pienpanimoille pitäisi antaa suoramyyntioikeus. Tässä kaksi...
Kasvisruoan suosio kasvaa kohisten Suomessa. Ravintoloissakin kysytään yhä enemmän kasvismenua ja se...
Viranomaisia kiinnostaa vain juomisen määrä, kirjoittaa Viini-lehden bloggaaja Mika Vanne.
Kahviin on totuttu yhdistämään makeita aromeja kuten pähkinän ja karamellin vivahteita. Tämä tyylikäs kahvicocktail saa kuitenkin seuraa portviinistä.
Alkoholittomat drinkit ovat nyt suosittuja. Mitä muuta cocktailbaarissa nautitaan tänä keväänä? H...
Välillä rypäleet menevät sekaisin ammattilaisiltakin. Santa Ritan pääviinintekijä Andrés Ilabaca kertoo, kuinka 90-luvulla chileläinen Merlot osoittautuikin toiseksi lajikkeeksi.
Three Barrel Project sai alkunsa Uudessa-Seelannissa. Suomalaisten viinintekijöiden tynnyrissä idealismi painaa liikeideaa enemmän.
Huippuvuorilla sijaitsevan Huset-ravintolan viinilista on Pohjois-Euroopan laajin. Matkailija voi valita suosikkinsa noin 20 000 viinin joukosta.
Professori Jaakko Hämeen-Anttila teki matkan ruoka- ja viinikulttuurin historiaan. Millaisena suomalainen viinikulttuuri näyttäytyi? Miten ruokakulttuurimme tulee muuttumaan tulevaisuudessa? Lue Hämeen-Anttilan haastattelu.
Skumppapullot poksahtelevat jälleen uudenvuoden juhlissa. Katso, miten korkki lentää laskuvarjolla!
Suomessa osataan iloita pienestä, sanoo Mika Vanne. Mutta miten isolla veturilla uudistuksia tällä hetkellä ajetaan? Lue Vanteen ajatukset ja ota kantaa!
Joulukuusi voi olla myös kupliva. Näin syntyy näyttävä kupliva joulukuusi!