Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Maahantuontiyritys Bravo Gourmet’n perustaja Tero Siltanen haaveilee paluusta Espanjaan.
Voi olla, että romantisoin viiniä. Tai siis ihan varmasti romantisoin. Viini on minulle elämän kauneuden symboli.
Cadiz on yksi Espanjan gastronomisista pääkaupungeista. Kauppahallin yli sata ruokakojua tarjoavat kulinaristeille suuria seikkailuja.
Helsinkiläisen Kuurna-ravintolan toinen omistaja Laura Styyra rakastaa kilpapurjehdusta, keittiöradiota ja juhlien emännöintiä.
Maahantuontiyritys Vindirektin perustaja Jean-François Galtat tietää, että viininvalmistus on paljon muutakin kuin kemiaa.
Viikonloppu kolkuttelee ovella. Nappaa hemmotteluhetkiin herkullinen viini – näitä kaikkia löytyy hyvin Alkon hyllyiltä!
Sur lie on ranskan kielen ilmaus, joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”hiivan päällä”.
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa kurkistamme, mistä ruoka-alan vaikuttajien hyvä elämä koostuu. Ateljé Finnen, Pontuksen ja Jackien ravintolatoimenjohtaja Maija Ijäs tietää, että hyvä tunnelma lähtee yhteyden luomisesta.
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa kurkistamme, mistä ruoka-alan vaikuttajien hyvä elämä koostuu. Hallitusammattilainen Sanna Suvanto-Harsaae on useita kertoja valittu Suomen yrityselämän vaikutusvaltaisimmaksi päättäjänaiseksi. Kotona Tanskassa hän saa pitää lähimetsän mustatorvisienet omana aarteenaan.
Pouilly-Fuissé ja Pouilly-Fumé ovat ranskalaisia viinialueita, joissa tuotetaan arvostettuja AOC-valkoviinejä.
Viinilehden Viinikoulujen kevätlukukausi starttaa tammikuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen! Hyppää mukaan viinien maailmaan.
Pehmeä morbier valmistuu kierrätyshenkisesti muiden juustojen ylijäämistä.
Nuoret suhtautuvat viineihin aivan toisin kuin vanhemmat ikäluokat. Koko alaa ravistelee, kun klassikkojen arvostus rapisee.