Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Herkkusuun matka Englannin lounaiskolkkaan tarjoaa maukkaita yllätyksiä jylhissä maisemissa. Cornwallin rannikko on upea.
Australia on yli 60 eri viinialueen ja tuhansien viinitilojen maa. Viiniköynnökset, kuten australialaiset itsekin, ovat löytäneet kotinsa pääosin maan rannikoilta, jossa mereltä puhaltavat tuulet näyttelevät merkittävää osaa laatuviinien valmistuksessa. Tämän tietää Etelä-Australiassa sijaitsevan kalkkikivirannikon viinipioneeri Wynns Coonawarra Estate.
Jukolan Juuston cheddarvalikoimasta löytyy kekseliäitä makuja, kuten kuusenkerkkää ja punaviiniä. Mutta millainen on oikeaoppisen cheddarin valmistusprosessi?
Talviviikonloput huutavat hemmottelua! Armigero Barbera d’Asti Superiore 2021 ja karitsaburger on kombo, jonka ääressä mieli lepää.
Rituaalit ja symbolit tekevät meille hyvää enemmän kuin uskommekaan. Kilistely toimii kuin esirippu, se merkitsee hetken erityisyyden.
Negroni sbagliato on kevyesti kupliva versio perinteisestä negronista. Punaisen vermutin, katkeron ja kuohuviinin yhdistelmä koukuttaa.
Kolme ravintolaa kertoo, miten juomasuositukset ja viinipaketit syntyvät. Asiakkaille oikea juomaparitus on entistä tärkeämpi asia.
Maahantuontiyritys Bravo Gourmet’n perustaja Tero Siltanen haaveilee paluusta Espanjaan.
Voi olla, että romantisoin viiniä. Tai siis ihan varmasti romantisoin. Viini on minulle elämän kauneuden symboli.
Cadiz on yksi Espanjan gastronomisista pääkaupungeista. Kauppahallin yli sata ruokakojua tarjoavat kulinaristeille suuria seikkailuja.
Helsinkiläisen Kuurna-ravintolan toinen omistaja Laura Styyra rakastaa kilpapurjehdusta, keittiöradiota ja juhlien emännöintiä.
Maahantuontiyritys Vindirektin perustaja Jean-François Galtat tietää, että viininvalmistus on paljon muutakin kuin kemiaa.