Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinivinkki-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.
Juuston ja viinin rakkaustarina on ikuinen. Poimimme viidelle herkulliselle ranskalaisjuustolle täydelliset viiniparit.
Taidokkaasti väärennetyn maalauksen erottaminen aidosta voi olla vaikeaa asiantuntijalle ja maallikolle mahdotonta. Sama koskee viinejä. Mutta jos nauttii lasillisesta, onko väliä, vaikka siinä olisikin jotain muuta kuin luulee?
Hyvä viini korostaa klassisen lihatartarin hienostuneita makuja. Erilaisilla viiniparituksilla annoksen makumaailmaa voi taivuttaa uusiin suuntiin.
Vuoden valkoviiniksi nousi kiehtovan hedelmäinen ja suunmyötäinen albariño Espanjan Rías Baixasista. Hopeaa otti vivahteikas saksalainen riesling-sekoitus. Pronssin sai kaulaansa aromaattinen saksalainen sauvignon blanc.
Kuorikontakti tuo oranssiviineihin karvautta ja karheutta, mikä tekee niistä mukavan gastronomisia. Sommelier Aino Tuomikoski pruuvasi neljä ruokaa rakastavaa oranssia.
Vuoden kokki 2024 ja ravintola-alan yrittäjä Simo Harrivaara rakastaa chablis’ta niin paljon, että se on tatuoitu hänen ihoonsa.
Kuohuviini virittää laskiaissunnuntain pannukakut uudelle tasolle. Poksauta laskiaiseen ripaus luksusta.
Perulaisilla viinitiloilla väreilee toiveikas tunnelma. Perinteiset Criolla-rypäleet ja muut paikalliset lajikkeet piirtävät Amerikan vanhaa tuottajamaata yhä näkyvämmin viinimaailman kartalle.
Kanariansaarten laatuviinit ovat nousussa. Uuden aallon viinintekijä Carmelo Peña Santana kertoi meille, mikä Kanariansaarten viineissä on erityistä.
Ruokavaikuttajat kertovat, minkä juoman he parittaisivat lapsuuden lempiruokansa kanssa.
Rakastamme roseeviinejä, kuplilla ja ilman. Viinilehden toimitus jakoi ystävänpäivän kunniaksi punastelevat suosikkinsa.
Australia ja Uusi-Seelanti piipahtivat Lontoossa tuhannen viinin voimin. Vierailimme tastingissa selvittämässä kahden viinimaan kuulumisia.
Sarah Pidgeon sisäisti vasta Coonawarrassa viinitarhojen merkityksen viinintekijälle. Terra rossa -maaperä antaa alueen viineille elinvoimaa, intensiivisyyttä ja silkkistä pehmeyttä.