Arvio
Suositukseksi valitun valkoviinin avoin tuoksu on kypsän hedelmäinen. Siitä voi erottaa kukkaisuutta, kypsää vihreää omenaa ja hentoa petrolin aromia. Varsin herkullista tuoksua seuraava maku on keskitäyteläinen, kuiva, mutta kypsän hedelmäisyyden johdosta suutuntumaltaan mukavan pehmeä. Reilu sitrusaromisuus ja mausteisuus antavat omenaiselle maulle tasapainottavaa ryhtiä ja kannattavat viiniä eloisaan jälkivaikutelmaan, joka nostaa reilusti veden kielelle.
Viinin seuraksi
Tämä maukas valkoviini saa mukavaa seuraa vaikkapa ajankohtaisesta kantarellipastasta. Puhdista kantarellit ja revi isommat sienet puoliksi. Paista tai wokkaa sienet nopeasti oliiviöljyssä. Sekoita erillisessä kulhossa noin 1 dl oliiviöljyä. Lisää sitruunan mehu ja muutama murskattu valkosipulin kynsi. Rouhi joukkoon vielä mustapippuria ja hienonna mukaan vielä reilusti lehtipersiljaa. Sekoita. Keitä esimerkiksi farfallipastaa ja valuta ne hyvin. Sekoita kuuman pastan joukkoon sienet ja maun mukaan valmistamaasi mausteseosta. Viimeistele annos raastetulla parmesanjuustolla ja nauti maukkaan Muehlforstin kanssa.