viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden roseeviini -pronssimitalisti ja haudutettu lohi

29 / 2024 Antti Rinta-Huumo

Roseeviini Saksa

Haudutettu lohi tarjoillaan punajuuri-kikhernedalin ja sitruunajogurtin kanssa. Yhdistelmä maistuu herkulliselta Viinilehden Vuoden roseeviini -pronssimitalistin kera.

Haudutettu lohi ja punajuuri-kikhernedal

Haudutettu lohi

Ainekset:
4 (à 120 g) lohipalaa
1 dl valkoviiniä
1 dl kasvislientä
2 rkl voita
suolaa
kuivattua chiliä

Punajuuri-kikhernedal:
1 rkl voita
1 salottisipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tlk (400/240 g) kikherneitä
1/2 tl juustokuminaa (jeera)
2 dl punajuurimehua
2 dl kasvislientä
suolaa
mustapippuria
1–2 rkl voita

Sitruunajogurtti:
1 dl maustamatonta jogurttia
1/2 sitruuna (mehu)
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1–2 rkl voita

Lisäksi:
suolaheinää

Edellisen viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden punainen hanaviini -pronssimitalisti ja karitsamakkarahodarit

Maze Shiraz Cabernet Sauvignon 2022 hanapakkaus

Punaviini South Australia
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä