Jaettava roseeeviinicocktail
6-8 annosta
4 dl hedelmäistä rooibosjuomaa (esim. mango-chai)
1 appelsiini (mehu)
1 plo roseeviiniä (esim. Torres Digno Riesling Rosé 2019)
1 tlk San Pellegrino Aranciata Rossa -kivennäisvettä
1 plo (0,33 l) verigreippilimonadia (esim. Pieni limonaaditehdas)
12 cl Aperolia
Lisäksi:
syötäviä kukkia
jäitä
Valmista rooibosjuoma. Mittaa 4 dl kuumaa vettä ja lisää 3 ”teepussillista” rooibosta. Anna uuttua noin 10 min. Nosta pussit pois ja jäähdytä yrttitee.
Purista appelsiinista mehu.
Mittaa ja kaada kaikki juoman ainekset hyvin viilennettyinä isoon kulhoon. Sekoita.
Koristele syötävillä kukkasilla ja tarjoile jäillä täytetyistä laseista. Kippis!