Baltiassa raparperikuohuviinit ovat jo iso juttu. Helposti lähestyttävät, aavistuksen makeat ja usein matala-alkoholiset raparperiskumpat vetoavat kuluttajiin, mutta parhaita raparperikuohuviinejä voi löytää myös fine dining -ravintoloiden viinilistoilta. Virolaisen Veinivillan palkittu raparperikuohuviini pääsi jopa berliiniläisen Michelin-tähtiravintola Nobelhart & Schmutzigin juomavalikoimaan, eikä Latvian pääkaupunki Riikan illallisravintoloissa voi olla törmäämättä Abavas-viinitilan raparperikuohuviiniin.
Alkon valikoimissa on tällä hetkellä vain muuta aidoista raparpereista tehty kuohuviini. Latvialainen Rabarberu Rhubarb Sparkling 2017 muistuttaa hämmästyttävän paljon rypälekuohuviiniä, virolainen Rabarbra Sparkling Rhubarb Dry taas on kesäisen raikas aperitiivijuoma.