Sherry sour – raikas kevät lasissa

Kokeile tätä! Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna.

17.05.2017 Resepti: Markus Sillanpää, Kuva: Robert Seger

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna. Kannattaa kokeilla!

Sherry sour

8 cl kuivaa sherryä
3 cl rosmariinisiirappia (Modo)
1 cl tuorepuristettua sitruunamehua
2 cl munanvalkuaista

Lisäksi:
jäitä
sitruunan kuorta
rosmariinia
absinttia

Ravista aineet jäiden kanssa. Siivilöi juoma jäähdytettyyn cocktaillasiin. Koristele sitruunakuorisuikaleella ja rosmariinilla. Polta pinnalle halutessasi pieni suihkaus absinttia.

 

Vinkki: Alkoholin polttaminen on tarjoilun vau-efekti. Kaada suihkepulloon tilkka absinttiä. Sytytä sytkäriin liekki ja suihkauta juomaa liekin läpi.

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Kesän Viinilehti on ilmestynyt. Yöttömän yön numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.