Sherry sour – raikas kevät lasissa

Kokeile tätä! Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna.

17.05.2017 Resepti: Markus Sillanpää, Kuva: Robert Seger

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Vastaanota kevät cocktaililla, jossa sherryyn yhdistyy rosmariini ja sitruuna. Kannattaa kokeilla!

Sherry sour

8 cl kuivaa sherryä
3 cl rosmariinisiirappia (Modo)
1 cl tuorepuristettua sitruunamehua
2 cl munanvalkuaista

Lisäksi:
jäitä
sitruunan kuorta
rosmariinia
absinttia

Ravista aineet jäiden kanssa. Siivilöi juoma jäähdytettyyn cocktaillasiin. Koristele sitruunakuorisuikaleella ja rosmariinilla. Polta pinnalle halutessasi pieni suihkaus absinttia.

 

Vinkki: Alkoholin polttaminen on tarjoilun vau-efekti. Kaada suihkepulloon tilkka absinttiä. Sytytä sytkäriin liekki ja suihkauta juomaa liekin läpi.

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.