Maista: syksyinen drinkki ginistä ja portviinistä

Gini ja portviini maustavat syksyisen drinkin. Kokeile Runar Helsingin baarimestarien cocktailia.

27.09.2016 Kuva Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Gini ja portviini maustavat syksyisen drinkin.

Into the woods pt. 2

3 cl giniä (Hendrick’s)
2 cl portviiniä
0,5 cl Fernet-Brancaa
2,5 cl sitruunamehua
1,5 cl sokerilientä
pari oksaa timjamia (+ lisää koristeluun)
jääpaloja

Mittaa kaikki ainekset ravistimeen. Ravista ja siivilöi. Tarjoile on the rocks -lasista jääpalojen kanssa. Koristele timjaminoksilla.

Cocktailin suunnittelivat Runar Helsingin baarimestarit Jesse Teerenmaa ja Atte Puolakka.

 

Lue myös

Kegiviinit

Viinien hanatarjoilu yleistyy Euroopassa

Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.