Viinilehti Wine Awards -gaala tekee odotetun paluun Villa Haikon upeisiin puitteisiin lauantaina 7.2.2026 Kartano & Kylpylähotelli Haikossa Porvoossa. Tule juhlistamaan Vuoden viinit 2025 -voittajia illassa, jossa huippuviinit, korkeatasoinen gastronomia ja juhlava tunnelma kohtaavat meren äärellä.
Gaalailta sisältää viiden ruokalajin illallisen, jonka ovat suunnitelleet keittiömestarit Ismo Sipeläinen, Marco Wilen ja Tero Mäntykangas. Tarjoilemme jokaisen ruokalajin yhteydessä Viinilehden valitsemia Vuoden viinit 2025 -voittajaviinejä eri kategorioista. Illan viini-isäntinä toimivat Viinilehden perustaja Juha Berglund ja Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo.
”Hienoa, että Viinilehti Wine Awards tekee paluun, sillä aiemmista gaalailloista jäi herkullinen maku suuhun. Mahtavaa päästä tarjoilemaan vuoden viinivalintojamme niille paritettujen ruokien kanssa”, Antti Rinta-Huumo sanoo.
Illan juontaa Teresa Välimäki. Tunnelmallinen ilta Villa Haikossa huipentuu näyttävään tulishow’hun meren rannalla.
Varaa paikkasi ajoissa ja koe vuoden juhlallisin viini-ilta. Illan hinta on 169 € / hlö, ja paikkoja on rajoitetusti.
Winter Food & Wine Fest 5.–8.2.2026
Viinilehti Wine Awards -gaala on osa Winter Food & Wine Fest -tapahtumaa, jonka Viinilehti ja Decanter järjestävät yhteistyössä Kartano & Kylpylähotelli Haikon ja Lapland Hotelsin kanssa 5.–8.2.2026 Kartano & Kylpylähotelli Haikossa Porvoossa. Tapahtuma kokoaa ruoan ja viinin ystävät talvisen meren rannalle Haikon tunnelmalliseen miljööseen.
Tapahtuma sopii loistavasti myös tiimipäivän, kokousten ja virkistyspäivien viettoon. Rentoudu kylpylässä, yllätä aistisi Riedel-lasitastingissa ja nauti lopuksi illallisella huippukokkien ruoista, laadukkaista viineistä ja viihdyttävästä ohjelmasta suosikkijuontajien Hanna Sumarin, Janne Katajan ja Teresa Välimäen johdolla. Illallisten viini-isäntänä toimii Viinilehden viinihörhö Antti Rinta-Huumo. Illat huipentuvat tulishow’hun meren rannalla.



