viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Ukraina hyväntekeväisyys
Ihmiset

Viinilehti ❤️ Ukraina – Hyväntekeväisyystasting Ukrainan hyväksi

03.04.2024 Viinilehden toimitus

Hyväntekeväisyystasting Ukrainan hyväksi järjestetään 17.4.2024 klo 18 Ravintola Hima & Salissa, Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Tule Viinilehden tasting-tilaisuuteen maistelemaan Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon suosikkiviinejä – samalla tuet Suomen Punaisen Ristin hätäapua Ukrainassa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Vaikeina aikoina on tärkeää kokoontua yhteen ja luoda hyviä hetkiä. Osallistu yhdessä ystäväsi kanssa Viinilehden järjestämään lämminhenkiseen tasting-tilaisuuteen, jossa kerätään rahaa Suomen Punaisen Ristin hätäapuun Ukrainaan. Hyväntekeväisyystasting järjestetään keskiviikkona 17.4.2024 klo 18 Ravintola Hima & Salissa, Helsingin Kaapelitehtaalla.

Viinilehden perustaja Juha Berglund ja viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo ovat valinneet viinit tasting-iltoihin. Lipuista saatava arvonlisäveroton myyntitulo tilitetään kokonaisuudessaan Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainaan.

”Emme ole Viinilehdessä unohtaneet omaa vastuutamme tässä vaikeassa tilanteessa. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja osallistua yhteisiin talkoisiin Ukrainan auttamiseksi”, Juha Berglund sanoo.

Tasting-tilaisuudessa on maistettavana kymmenen viiniä yhdeksältä eri tuottajalta. Yksi niistä on alkumaljana nautittava samppanja.

”Viinit ovat omia suosikkejamme, joita olemme retkillämme vuosien varrella päässeet kokeilemaan ja kokemaan. Meillä on jokaiseen viiniin ja viinintekijään henkilökohtainen suhde. Haluamme nyt jakaa näitä tarinoita kanssanne tärkeän asian hyväksi.”

Tilaisuuteen valitut viinit ovat Juhan ja Antin mielestä juuri nyt erinomaisessa juomakunnossa.

”Vaikka sokkona maistaessamme olemme usein samaa mieltä viineistä, minulla ja Antilla on usein myös näkemyseroja. Tilaisuudessa keskustelemme – ja ehkä väittelemmekin – siitä, mikä tekee viinistä hyvän ja miksi valitut viinit ovat suosikkejamme. Odotettavissa on siis intohimoista ja sydämellistä sanailua suosikkiviiniemme ympärillä.”

Ukraina hyväntekeväisyys

Tule kanssamme auttamaan!

17.4.2024 klo 18 Ravintola Hima & Sali

Tastingin viinit tulevat seuraavilta tiloilta:

  • Champagne Arlaux, Champagne, Ranska
  • Villa Wolf, Pfalz, Saksa
  • Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, Ranska
  • Georg Breuer, Rheingau, Saksa
  • Domaine Ramonet, Bourgogne, Ranska
  • Chateau Carsin, Bordeaux, Ranska
  • Château Valois, Bordeaux, Ranska
  • Bründlmayer, Wachau, Itävalta
  • Domaine Tempier, Provence, Ranska

Tastingin hinta on 95 €/henkilö. Tilaisuuteen mahtuu 60 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Lipun hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Arvonlisäverottomat lipputulot lahjoitetaan lyhentämättöminä Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainaan.

Lippu ei ole henkilökohtainen, joten voit välittää sen kaverille, jos et itse pääse paikalle. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin

Osta liput täältä

Yhteistyössä mukana Kaapelitehdas, Hima & Sali, CoreGO, Vindirekt, Wennerco, Nordalco, Carsin & Friends, Viinikellari.com, Viinilehti

Lue lisää

Viini & Ruoka -tapahtuman herkulliset tastingit ovat nyt myynnissä!

22.09.2022 Viinilehden toimitus

Anna Pototska: sotaa pakoon Ranskaan

23.05.2022 Viinilehden toimitus + kuva Sanna Lehto

Näin toimit tastingissa

13.06.2018 Teksti Viini-lehden toimitus + Kuvat Kati Närhi

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä