Matkailija ei voi eksyä, sillä raiteita on vain yksi: juna vie sitä pitkin joko Vaasaan tai Helsinkiin. Kyrö Distilleryn viski- ja ginitislaamolle pääsee Tervajoen juna-asemalta kätevästi taksilla.
Viski- ja ginitislaamo on tunnettu vuonna 2015 maailman parhaaksi valitusta Napue-ginistään. Lisäksi Kyrö Distillery käyttää pelkästään ruista tiettävästi ainoana tislaamona maailmassa. Muutaman minuutin mittaisella automatkalla kuski ehtii kertoa parhaista paikallisista nähtävyyksistä ja tarinoida Napuen taistelusta ja Leväluhdan vesikalmistosta.
Kyrö Distillery Companyn vierailukeskus on avoinna ryhmille ympäri vuoden, lauantaisin ja kesäkaudella paikka on auki kaikille. Reilun tunnin mittaisella tislaamokierroksella tutustutaan tuotantotiloihin ja nähdään, kuinka ginin ja viskin valmistus tapahtuu. Vierailukeskuksessa järjestetään myös tasting-tilaisuuksia, joiden aikana maistetaan palkittuja ruisjuomia ja kuullaan niiden maailmanvalloituksesta.
Tislaamopäivä kannattaa päättää ruokailuun vierailukeskuksen mainiossa ravintolassa, joka tarjoilee autenttisia pohjalaisia makuja lähialueilta. Esimerkiksi tomaatit tulevat Närpiöstä, palsternakat, porkkanat ja tyrnit Ylistarosta ja sienet Isostakyröstä. Ravintolan baarimestarit loihtivat Kyrö Distillery Companyn tuotteista erinomaisia cocktaileja. Tilaa aperitiiviksi esimerkiksi klassikoksi muodostunut Napue G&T.