viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
podcast artikkeli
Ilmiöt

4 x ruoka- ja viinipodcast

16.05.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Podcastit ovat 2020-luvun suosituimpia viihdepalveluita ja ruoka- ja viiniteemat näkyvät palveluissa kasvavana trendinä. Nämä neljä pinnalla olevaa podcastia ilahduttavat ruoan- ja viininrakastajia.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Kirren ja Teresan Perunateatteri, Spotify

Yksi vieras, kaksi hostia, kolme ruokatarinaa. Teresa Välimäki ja Kirre Rainos juontavat ruoka-aiheista podcastia, jossa viikoittain vaihtuvilla vierailla on iso rooli jaksojen aiheissa ja teemoissa.

Samassa liemessä, PodMe

Suoraa puhetta ruoasta. Intohimoiset ruoka-alan ammattilaiset Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta nostavat kissan ruokapöydälle, käsittelevät ruoka-alan kuumimpia puheenaiheita ja jakavat reseptejä kotikeittiöihin.

Henksun safka, Spotify

Suomen ja maailman hienoimmista keittiöistä tutut keittiömestarit Pekka Terävä, Antti Vahtera ja Petteri Luoto sekä päätiskariksi nimetty Pauli Aalto-Setälä kertovat, mitä keittiössä puhutaan silloin kun asiakkaat eivät kuule. Huippukokkien ruokatunnilla nauhoitettu podcast sopii kaikille ruokakulttuurin ja gastronomian fiilistelijöille.

Bella Table, Spotify ja PodMe

Ruokapiireissä kulttimaineeseen noussut Bella Table on podcast ruoasta ja syömisen ilosta. Kia Arpian ja Petra Wettenrannan viikoittaiset ruokakeskustelut ovat kasvattaneet podcastista kokonaisen ruokayhteisön, joka on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille.

Lue lisää

Alkon uutuudet syysiltoihin

16.10.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Festareiden täydeltä viiniä – TOP 3 festareiden viinitarjonta

23.08.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Festivaalit

Järjestä olutpruuvi – vinkit oluttastingin järjestämiseen

07.02.2023 Anikò Lehtinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä