viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viinimuijat viinisoittolista
Ilmiöt

Viinimuijien viinisoittolista

21.11.2022 Viinilehden toimitus

Viinilehden omat Viinimuijat Eeva Hakala ja Lulu Myllyniemi aloittivat podcastinsa kakkoskauden fiilistelemällä punaviinejä. Uutuutena on Spotify-lista, jonne Viinimuijat valitsevat kuukausittain viisi biisiä jakson teeman mukaan.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

”Ensimmäisessä jaksossa keskitymme rauhalliseen tunnelmointiin punaviinilasin äärellä. Esimerkiksi Carla Morrisonin kepeä hyggeilybiisi Eres Tú kuuluu chillailulistalleni. Ei muuta kuin villasukat jalkaan, punaviiniä lasiin ja Spotify pyörimään!” Eeva sanoo.

”Mara Ballsin Tuulee-biisistä tulee puolestaan mieleen kuulas ja viileä syyspäivä. Tunnelma on seesteinen, aivan kuin hyvässä ja samettisessa gamayssa. Hyvä pari tälle biisille on Laurence & Rémi Dufaitre Brouilly 2017.”

Musiikki on Eevalle ja Lululle yksi elämän tärkeimmistä nautinnoista – ja harvoja asioita, jossa heidän makunsa hieman eroavat toisistaan. Joka tapauksessa Viinimuijat löytävät aina tanssilattialle ensimmäisten joukossa.

Viinisoittolistan löydät täältä.

Viinimuijat PodMella joka kuun viimeisenä keskiviikkona.

Lue lisää

Riikka Sukula: kestäviä viinivalintoja

27.06.2022 Annukka Oksanen + kuva Sanna Lehto

Ota kuunteluun viiniaiheiset podcastit – Katso vinkit!

05.05.2020 Samuli Pasanen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä