Yleinen

Vuoden herkullisin viini- ja ruokatapahtuma on täällä!

15.09.2022 Viinilehden toimitus

Tervetuloa vuoden herkullisimpaan viini- ja ruokatapahtumaan 27.–30.10.2022 Helsingin Messukeskukseen. Viini & Ruoka -tapahtuma kokoaa viinin- ja ruoanrakastajat, kulinaristit ja gastrofiilistelijät saman katon alle.

Lokakuussa Helsingin Messukeskus muuttuu taas kulinarismin ja kulttuurin kehdoksi, kun Viini & Ruoka ja Helsingin Kirjamessut kutsuvat herkullisilla aromeillaan, kirjailijavieraillaan ja tarjouksillaan.

Makupareja ja kulinaristisia kokemuksia

Ohjelmassa on tuttuun tapaan kirjailijavieraita, jotka kokkaavat ja juttelevat uutuuskirjoistaan näytöskeittiössä. Tapahtumassa järjestetään myös Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden finaalit. Kisatunnelma huipentuu lauantaina voittajien julkistukseen. Kilpailuhumun lomassa voi nauttia viineistä ja toinen toistaan herkullisemmista ruoka-annoksista. Loistavien makuparien löydyttyä voi viineihin syventyä viinitastingeissa.

MAISTA: Tapahtumassa on tarjolla satoja viinejä – herkullisia ruoka-annoksia unohtamatta. Tarjolla on myös runsaasti herkkuja ostettavaksi kotiin.

RAKASTU: Viinitastingit ovat täällä taas! Hurmaannu Juha ”Pokku” Berglundin lempirieslingeistä, nautiskele Cin Cin Vinon mahtavia italialaisia ja opi lasin merkityksestä viinille Riedelin lasitastingissa.

KOE: Viinilehden näytöskeittiössä tarjolla herkullinen kattaus syksyn parhaita keittokirjoja, kirjailijahaastatteluita ja kokkailua Linnea Vihosen johdolla to 27.10. ja su 30.10.

KATSO: Vuoden Kokki – ja Vuoden Tarjoilija -kisat järjestetään tapahtumassa pe 28.10. ja la 29.10.

INSPIROIDU: Etsi tapahtumassa Viinilehden asiantuntijat Juha ”Pokku” Berglund ja viinihörhö Antti Rinta-Huumo käsiisi ja vaihda ajatuksia viinistä ja sen vierestä.

OTA ILO IRTI: Samalla lipulla vierailet myös Helsingin Kirjamessuilla.

MISSÄ JA MILLOIN: Helsingin Messukeskus. Avoinna to klo 12–20, pe ja la klo 10–20 ja su klo 10–18. Tapahtuma K-18, alaikäiset ovat tervetulleita huoltajan seurassa.

LIPUT:  Osta liput Messukeskuksen sivuilta.

LUE LISÄÄ: Viini & Ruoka –sivustolta.

SOMESSA:  Seuraa Viini & Ruoka -tapahtumaa myös Facebookissa.

Lue lisää

Viini & Ruoka -tapahtuman herkulliset tastingit ovat nyt myynnissä!

22.09.2022 Viinilehden toimitus

Voita liput Vuoden Tarjoilija -finaalin kisaravintolaan!

19.09.2022 Viinilehden toimitus

Amanda Barnes – Argentiinan inspiroima viinikirjailija

12.09.2022 Teksti Ilkka Sirén + kuva Greg Funnell

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä