viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Voita liput Vuoden Tarjoilija -finaalin kisaravintolaan!

19.09.2022 Viinilehden toimitus

Vuoden Tarjoilija -kilpailun finalistit ottavat toisistaan mittaa Helsingin Messukeskuksen kisaravintolassa torstaina 27.10. klo 12–15. Osallistu arvontaan – voit voittaa lounaan kilpailun pyörteissä sinulle ja ystävällesi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Viini & Ruoka -tapahtumassa kilpaillaan vuoden parhaan tarjoilijan tittelistä. Vuoden Tarjoilija -kilpailun kymmenvuotisen kisataipaleen kunniaksi arvomme kolme kahden hengen pöytää (eli yhteensä kuusi lippua) Vuoden Tarjoilija -kilpailun finaalin kisaravintolaan. Arvonnan voittajat pääsevät osallistumaan ravintola-alan saliammattilaisten suomenmestaruuskilpailuun, jonka kaksipäiväinen finaali huipentuu Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 28.10.

Ainutlaatuinen kokemus kisatunnelmissa sisältää ruoat ja juomat. Kilpailun luonteen vuoksi erityisruokavalioita ei pystytä kisatilanteessa huomioimaan. Osallistumisaika päättyy perjantaina 21.10. klo 10, jonka jälkeen voittajat arvotaan. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Katso kilpailun säännöt täältä.

 

 

Lue lisää

Matkalla Suomen parhaaksi sommelieriksi

18.04.2023 Anna-Kaisa Karppinen

Vuoden tarjoilija -finalistit haastattelussa – kuka voittaa halutun tittelin?

06.10.2022 Anna-Kaisa Karppinen

Viini & Ruoka -tapahtuman herkulliset tastingit ovat nyt myynnissä!

22.09.2022 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä