Yleinen

Viinikylä houkuttelee viinin ystävät Messukeskukseen lokakuussa

29.09.2021 Viinilehden toimitus

Messukeskuksessa 28.–31.10. järjestettävä Helsingin Viinikylä tarjoaa makoisaa maisteltavaa ja monipuolista ohjelmaa viinistä ja ruoasta kiinnostuneille messukävijöille.

Samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa avautuvassa Viinikylässä (viinikylahki.fi) on monipuolinen viinitarjonta ja maittavia ruoka-annoksia. Lisäksi Viinikylässä on ajankohtainen ja jännittävä ohjelmakattaus. Perjantaina ja lauantaina messualueella järjestetään ravintola-alan osaajien Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut. Perjantaina Viinikylässä julkistetaan ja palkitaan Vuoden keittokirja Ruokatoimittajat ry:n toimesta. Torstaina ja sunnuntaina ohjelma-alueen valtaa keittokirjoja ja ruokailmiöitä esittelevä ohjelma, jonka juontaa tv-kokkinakin tunnettu Linnea Vihonen.

Viinikylä on teema-alue ruoan ja viinin ystäville Helsingin Kirjamessujen yhteydessä, siellä on hyvä pysähtyä viinin ja ruoan äärelle ja nauttia herkuista paikan päällä. Perinteinen Viini & Ruoka -messutapahtuma palaa järjestettäväksi Helsingin Kirjamessujen yhteyteen ensi vuonna. Viinikylän järjestävät yhteistyössä Viinilehti ja Messukeskus.

”Ruoka- ja viinitoimiala on ollut yksi koronapandemian suurimmista kärsijöistä. On kuitenkin hienoa, että alan tarjontaa päästään viimein nostamaan esille pitkän tauon jälkeen”, Viinilehden liiketoimintajohtaja Lulu Myllyniemi iloitsee.

Viinikylän kanssa samanaikaisesti järjestettävät Helsingin Kirjamessut, Antikvaariset Kirjamessut ja Levymessut muodostavat yhdessä upean messukokonaisuuden.

”Odotamme innolla tulevia messuja, jotka järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen. Olemme tehneet paljon työtä kiinnittääksemme huomiota tapahtuman turvallisuuteen ja tilaratkaisuihin. Messukeskuksen laajat tilat toimivat erinomaisesti tilanteessa, jossa pitää miettiä tarkkaan muun muassa terveysturvallisuutta. Viinikylän osalta käytössä on merkittävästi tilaa viihtymiselle ja istuskelulle, mikä osaltaan lisää turvallisuutta”, Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila sanoo.

Viinikylä Helsinki järjestetään samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa Helsingissä 28.–31.10.2021. Lue lisää osoitteesta viinikylahki.fi Viini & Ruoka -messut järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa 27.–30.10.2022. 

Lue lisää

Tunna ja Riku – rypäleenpoljennan tuplamestarit!

27.10.2018 Riikka Huotari Kuvat: Sami Piskonen