Kaupallinen yhteistyö

Säilytä viinit oikein

Kaupallinen yhteistyö

03.05.2021 Viinilehden toimitus + kuva Witt

Viini tarvitsee oikeanlaiset säilytysolosuhteet säilyäkseen hyvänä mahdollisimman pitkään. Laadukas viinikaappi on viininystävän tärkein satsaus.

Perhejuhlat, hyvien ystävien vierailu ja rauhallinen koti-ilta ovat hyviä tilaisuuksia avata laadukkaita viinipulloja. Jotta viini säilyy oikein ja tarjoaa täyden elämyksen, sitä pitää käsitellä huolellisesti. Siksi kannattaa satsata hyvään viinikaappiin. Liebherr-viinikaapeissa viinit pysyvät tasaisessa säilytyslämpötilassa ja voit keskittyä vain nautiskeluun.

Liebherr-viinikaappien tärinätön koneisto takaa tasaisen kosteat säilytysolosuhteet viineille, ja viinit pysyvät kaapeissa suojassa myös haitalliselta UV-valolta. Viinikaappisarjoja löytyy kolme: säilytykseen soveltuvat GrandCru- ja Vinothek-kaappi sekä temperointikaapit Vinidor-sarjassa. Viinikaappien lämpötilan voi säätää +5 °C ja +20 °C välille. Useamman lämpötila-alueen sisältävissä Vinidor-sarjan viinikaapeissa voit pitää viinit aina sopivassa tarjoilulämpötilassa. Viinit ovat siis aina valmiina myös yllätysvieraita varten.

Kannattaa valita viinikaapeista juuri omaan tarpeeseen soveltuva malli. Liebherr-viinikaappeja on saatavilla 12 pullon kaapeista aina 253 pullon säilytyskaappeihin saakka, joten sopiva malli löytyy niin koti- kuin mökkikäyttöön. Tyylikkäät pintamateriaalit mahdollistavat viinikaapin sijoittamisen keittiöön tai olohuoneeseen.

Laadukas viinikaappi on myös loistava lahjaidea kesän juhlakauteen! Viinejä rakastava hääpari, pyöreitä vuosia juhliva syntymäpäiväsankari tai tupaantuliaisia viettävät ystävät ilahtuvat varmasti pitkäikäisestä viinikaapista.

Laitteet myy Suomessa Gigantti. Tutustu lisää valikoimaan tästä.

Vastaavia artikkeleita

Kaapin paikka

25.01.2013 Essi Mäntylahti + Kuva Jarkko Virtanen