Kaupallinen yhteistyö

Tyylikkäästi talven juhlahetkiin!

Kaupallinen yhteistyö

30.11.2020 Viinilehden toimitus

Talven juhlia vietetään pienissä porukoissa, mutta juhlahetkistä voi silti nauttia tyylikkäästi hyvän ruoan ja juoman kera. Neljän tähden Pfaff Black Tie -valkoviini ja maa-artisokka-sienipizzat sopivat esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanottoon.

Smokkiin pukeutunut ilahduttaja luo tyylikkäät puitteet talven juhliin pelkällä läsnäolollaan. Valmista itsenäisyyspäivän vastaanottoa tai pikkujouluja varten maa-artisokasta ja sienistä pieniä, smetanalla siveltyjä pizzasia. Laita tyylikäs viini jäillä täytettyyn cooleriin ja kata pöytä kauniiksi – ja juhlat voivat alkaa!

”Päärynää ja karvasmanteliakin tarjoileva maku saa ryhtiä sitruksisesta hapokkuudesta. Kokonaisuus jättää ryhdikkään eloisan jälkivaikutelman.”

Maa-artisokka-sienipizzat

Pfaff Black Tie ja maa-artisokka-sienipizzat sopivat itsenäisyyspäivän vastaanottoon tai pikkujouluihin

8 kpl
munaton, kasvis
30 min + 10 min paistamiseen
*
Pohja:
10 g hiivaa
2 1/2 dl vettä
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
noin 6 dl jauhoja
*
Täytteet:
2 dl smetanaa
4 maa-artisokkaa
400 g metsäsieniä paistettuna
200 g juustoraastetta
1 dl rakuunaa hienonnettuna
*
Valmistusohje:
1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy.
2. Sekoita suola ja jauhot keskenään, ja lisää nesteeseen.
3. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia.
4. Valmistele täytteet taikinan kohotessa. Pese maa-artisokat, viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Paista sienet kypsiksi pannulla.
5. Kauli tai painele pizzataikina pieniksi pyöreiksi kiekoiksi.
6. Levitä pizzojen pinnalle smetanaa, maa-artisokaviipaleita, sieniä, juustoraastetta sekä hienonnettua rakuunaa.
7. Paista pikkupizzoja leivinpaperoidulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vastaavia artikkeleita

Pizzaviinit – 5 loistavaa pizza-viinikomboa!

04.05.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Terassikauden raikkain drinkki on inkiväärinen valkkaritonic

27.04.2021 Viinilehden toimitus

Aromaattinen Muscat on sesongin must have -rypäle!

27.04.2021 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock