Drinkit

Huippucocktailien tekeminen kotona vaikeaa? Ei todellakaan!

18.09.2020 Viinilehden toimitus

Cocktailien tekeminen kotona mielletään usein hankalaksi jäiden, raaka-aineiden ja työvälineiden puuttuessa. Uudet tuoteinnovaatiot helpottavat drinkkiurakkaa ja ravintolatasoisten huippucocktailien valmistamisen pitäisi onnistua kotioloissakin. Testasimme cocktail-uutuuden.

Woltiin on auennut Suomen ensimmäinen online-cocktailbaari, Cocktail Chef, joka mahdollistaa huippulaatuisten cocktailien valmistamisen helposti kotonasi. Senaatintorin jättiterassilla hittituotteeksi muodostuneet Runarin cocktailit saa nyt suoraan kotiin toimitettuna jäiden ja työvälineiden kera. Online-cocktailbaarin tavoitteena on unohtaa turha hienostelu ja keskittyä rentoon fiilikseen – siksi voitkin ravistaa cocktailisi vaikka hillopurkissa – tai ottaa mukaan metsäretkelle.

Cocktailit myydään alkoholittomina ja voit sekoittaa cocktail-pohjaan haluamasi alkoholin, tai nauttia sen kokonaan ilman. Cocktail-lista laajenee tulevaisuudessa, mutta alkuun tarjolla on Senaatintorin hitticocktailit mandariini-inkivääri ja mansikka-raparperi.

Jotta cocktailien tekeminen olisi mahdollisimman vaivatonta, saat tilattua Cocktail Chefiltä myös Nordic Ice Companyn käsinleikatut kirkasjäät, työvälineet ja Riedel On the rocks -lasit.

Seuraa Cocktail Chef -online-cocktailbaaria Facebookissa ja Instagramissa  ja tilaa cocktailbaari kotiisi Woltista.

Näin helppoa se oikeasti on:

 

 

Vastaavia artikkeleita

5 x Suomen Turku

13.07.2020 Kalle Kirstilä + Kuvat Robert Seger

Yhdelle tai kahdelle Helsingissä

14.12.2018 Riikka Huotari + Elisa Johansson + Kuvat Sami Piskonen ja Mika Levälampi

Testissä: Valmis-sangriat

25.06.2018 Toimitus + Kuva Sami Piskonen