viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Matkat

Ranska: Champagnen ihanin hotelli-ravintola

30.04.2019 Sanna Pöyry + kuvat Flore Deronzier

Champagne, Ranska. Legendaarisen samppanjantekijän Anselme Selossen ja hänen Corinne-vaimonsa hotelli on tyylitietoisen herkkusuun ykkösvalinta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Legendaarisen samppanjantekijän hotelli on tyylitietoisen herkkusuun ykkösvalinta. 

Anselme Selossen ja hänen Corinne-vaimonsa vuonna 2011 avaama Les Avisés on ollut todellinen piristysruiske uneliaalle Avizen kylälle. Mansion-henkiseen boutiquehotelliin tullaan herkuttelemaan, nauttimaan, juhlimaan ja rentoutumaan ympäri maailmaa.

Pettämättömällä maulla sisustettu, tunnelmaltaan intiimi Les Avisés on loistava määränpää pienelle irtiotolle. Tilavia huoneita on kymmenen ja jokaisessa on erilainen tunnelma. Oma suosikki on Sköl-huone, jonka parvekkeella voi nauttia samppanjaa naapurikylä Cramantin kumpuilevaa profiilia ihaillen.

Alakerran olohuoneessa tuntuu kuin olisi vieraana jonkun kotona. Käytävällä vilahtelevat omistajien Muscat-koira sekä Guillaume Selosse, jolle Anselme on vastikään luovuttanut tilan vetovastuun. Alakerrasta löytyy myös koko Champagnen mieleenpainuvin, Larmat’n legendaarisilla samppanjakartoilla tapetoitu toilettitila.

Hotellin vetonaula on sen ravintola, jonka keittiötä luotsaa Stéphane Rossillon. Kekseliäs ruoka ilahduttaa Champagnen perusmakuihin turtunutta herkkusuuta. Päivittäin vaihtuvan menun tarjoilee vaimo Nathalie, ja kuplivat aperitiivit nautitaan usein olohuoneen puolella. Karismaattisen pariskunnan hoteissa viihtyy yksin matkustavakin. 25-paikkainen ravintola on myös samppanjantekijöiden suosiossa. Iltaisin etusijalla ovat hotelliasiakkaat, mutta lounaan voi varata ilman yöpymistäkin. Kesäinen samppanjalounas takapihan terassilla on elämys, jonka soisi jatkuvan loputtomiin.

photo by Leif Carlsson

Selossen kellarit ovat samassa pihapiirissä. Haviteltuja ja tarkoin allokoituja samppanjoita ei kuitenkaan myydä kuin hotellin ravintolassa.

www.selosse-lesavises.com

Lue lisää

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja Vuoden samppanja – poksauta nämä!

17.04.2024 Viinilehden toimitus

Avaa viinipullo tyylillä! Näin korkkaat pikkujoulut

22.11.2023 Video Splendido Food + Kuva Shutterstock

Taianomaisiin kesähetkiin: Viinilehden Vuoden samppanja -hopeamitalisti ja upea rapukääretorttu

Kaupallinen yhteistyö

29.05.2023 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä