Formulakuskien virallinen samppanja – tältä se maistuu

Viini

Oletko miettinyt, miltä formulakuskien ruiskuttama samppanja maistuu? Maistoimme hiilikuitupulloon pakatun formuloiden virallisen palkintopallijuoman Carbon F1 -samppanjan.

Carbonin F1-pullojen pakkaukset ovat todellakin hiilikuidusta – kalliista, kevyestä ja kestävästä aineesta, joka on keskeisessä osassa myös formula-autoissa. Lisäksi kolmelle parhaalle kuskille jaettavissa samppanjapulloissa on sijoituksen mukaan kultainen, hopeinen ja pronssinen etiketti.


Carbon F1 Limited Edition Champagne Brut

 

 

 

 

Ranska, Alkon tilausvalikoima 926551, 229,05€
Hedelmäinen, hieman kehittynyt, tyylikäs, reilusti sitruksen, persikan ja kukkaisuudenkin sävyttämä tuoksu. Maku on kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Eloisasta mausta voi lisäksi erottaa paahteisia, persikan kiveä, hentoa pähkinää ja tuntuvaa mineraalisuutta tarjoavia vivahteita. Tyylikkäät kuplat antavat makuun ryhtiä korostaen samalla raikasta hapokkuutta. Viini nostaa pitkässä, hieman jälkimaussa veden kielelle.

Ruoka: Hyvän urheilusuorituksen jälkeiseen tunnelmointiin – tai tyylikkäiden, selkeämakuisten, hapokkailla kastikkeilla viimeisteltyjen kala- ja äyriäisruokien seuraan.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä