Viini

Formulakuskien virallinen samppanja – tältä se maistuu

15.03.2019 Antti Rinta-Huumo Kuva: Shutterstock

Maistoimme hiilikuitupulloon pakatun formuloiden virallisen palkintopallijuoman Carbon F1 -samppanjan.

Oletko miettinyt, miltä formulakuskien ruiskuttama samppanja maistuu? Maistoimme hiilikuitupulloon pakatun formuloiden virallisen palkintopallijuoman Carbon F1 -samppanjan.

Carbonin F1-pullojen pakkaukset ovat todellakin hiilikuidusta – kalliista, kevyestä ja kestävästä aineesta, joka on keskeisessä osassa myös formula-autoissa. Lisäksi kolmelle parhaalle kuskille jaettavissa samppanjapulloissa on sijoituksen mukaan kultainen, hopeinen ja pronssinen etiketti.


Carbon F1 Limited Edition Champagne Brut

 

 

 

 

Ranska, Alkon tilausvalikoima 926551, 229,05€
Hedelmäinen, hieman kehittynyt, tyylikäs, reilusti sitruksen, persikan ja kukkaisuudenkin sävyttämä tuoksu. Maku on kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Eloisasta mausta voi lisäksi erottaa paahteisia, persikan kiveä, hentoa pähkinää ja tuntuvaa mineraalisuutta tarjoavia vivahteita. Tyylikkäät kuplat antavat makuun ryhtiä korostaen samalla raikasta hapokkuutta. Viini nostaa pitkässä, hieman jälkimaussa veden kielelle.

Ruoka: Hyvän urheilusuorituksen jälkeiseen tunnelmointiin – tai tyylikkäiden, selkeämakuisten, hapokkailla kastikkeilla viimeisteltyjen kala- ja äyriäisruokien seuraan.

Vastaavia artikkeleita

Kuplaloman huipennus: Champagnen ihanin hotelli-ravintola

30.04.2019 Sanna Pöyry + kuvat Flore Deronzier

Samppanja on erinomainen juustoviini

11.04.2019 Antti uusitalo + Kuva Sami Piskonen

TOP 5: Uuden vuoden kuohuvat

26.12.2018 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock