Joulupakettiin viinipullo ja sen täydellinen kaveri

Viini

Kääräise pakettiin viinipullo ja sille sopiva pari. Tässä herkulliset ja helpot joululahjavinkkimme.

 

Nugan Alfredo Dried Grape Shiraz 2015, Alko 904007
+
Nuorta ja vanhaa goudaa sekä siemennäkkäriä

Iällä on merkitystä. Maista, miten juuston kypsytysaste vaikuttaa myös viinin makuun. Joulun pyhäpäivien puuhapaketti viinin ja juuston ystäville.

 

Vigneti del Vulture Pipoli Aglianico 2016, Alko 484037
+
Lakukäsilaukku (Kouvolan Lakritsi)

Aglianico-lajikkeen yrttiset ja kypsän marjaiset vivahteet hämmästyttävät, kun se yhdistetään mehevän pehmeään lakritsiin. Kultainen käsilaukkupakkaus tuntuu ylelliseltä ja on ekologisesti valmistettua suomalaista designia.

 

La Caliera Moscato d’Asti, Alko 557844
+
Ruby-suklaata (Kultasuklaa)

Kuplajuomaa ja muotisuklaata herkkusuille. Tämän vuoden puhutuin suklaaherkku on luonnostaan vaalean punainen ruby-suklaa. Viini korostaa herkullisesti trendisuklaan marjaisia makuvivahteita.

 

Gisselbrecht Riesling Grand Cru Muenchberg 2015, Alko 591987
+
Risto Karmavuon Korkatut -kirja (Teos)

Uusi päiväkirjan muotoon kirjoitettu viinikirja vinkkaa sopivan viinin vuoden jokaiselle viikolle ja kertoo niiden tarinat. Laaturiesling on oiva matkaseuralainen viinilliselle nojatuolimatkalle. Matkaevääksi sopii myös Mouhijärven Heidi-juusto.

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä