Viini-lehden viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo suosittelee viisi parasta viiniä pihvien vierelle.
Top-viinit
TOP 5 – Pihviviinit
Mainos – sisältö jatkuu alla
– Sisältö jatkuu –
Lue lisää
Ole oman keittiösi lihamestari – näin paloittelet karitsan takajalan
Keittiöpäällikkö Kalle Tanner neuvoo vaihe vaiheelta, miten paloittelet karitsan takajalan.
Järjestä burger-bileet!
Talviviikonloput huutavat hemmottelua! Armigero Barbera d’Asti Superiore 2021 ja karitsaburger on kombo, jonka ääressä mieli lepää.
Vau-elämyksiä etsimässä – miten ravintoloiden juomasuositukset syntyvät?
Kolme ravintolaa kertoo, miten juomasuositukset ja viinipaketit syntyvät. Asiakkaille oikea juomaparitus on entistä tärkeämpi asia.