Viinilehti Wine Awards

Viinilehti järjesti Vuoden juhlan!

26.01.2018 Eeva Hakala

Viinilehden järjestämä Viini Wine Awards 2017 on Vuoden juhla!

Viinilehden järjestämä Viini Wine Awards 2017 on Vuoden juhla!

Viinilehti Oy sai tunnustusta parhaiden juhlien järjestäjänä Messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaalassa Mesoajassa. ”Voittajajuhla sai hymyn osallistujien huulille ensikutsusta lähtien ja kerrytti wau-elämyksiä, jotka jäivät elämään”. Viini Wine Awards oli loppuunmyyty.

Ensimmäinen Viini Wine Awards -gaalaillallinen järjestettiin 15. marraskuuta Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Tilaisuudessa julkistettiin Viini-lehden valitsema Vuoden valko- ja punaviini, palkittiin myös muiden kategorioiden voittajat ja juhlittiin suomalaista viinikulttuuria.

Illallismenusta vastasi neljän huippukokin tiimi, keittiön konkarit Antti Vahtera, Markus Aremo, Arto Rastas ja Kari Aihinen. Illallisella nautittiin viisi ruokalajia ja jokaisen ruokalajin yhteydessä tarjoiltiin yhtä Viini-lehden valitsemaa Vuoden viiniä. Illan juonsi radio- ja televisiojuontaja Jenni Alexandrova yhdessä ravintola Savoyn keittiöpäällikön ja ravintoloitsijan Kari Aihisen kanssa. Tilaisuudessa esiintyi myös laulaja lauluntekijä Emma Salokoski.

Viini Wine Awards oli erittäin onnistunut lanseeraus ja palautteeseen vastanneet antoivat tapahtumalle yleisarvosanan 9. Tilaisuuteen oltiin kokonaisuutena erittäin tyytyväisiä.

Seuraava Viini Wine Awards järjestetään 14.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Liput tulevat myyntiin elokuussa.

Katso tapahtumavideo:

Vastaavia artikkeleita

Ehdokkaat Viinilehden Vuoden viineiksi on valittu!

16.10.2019 Viinilehden toimitus

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

Kesän 2019 paras roseeviini on tässä!

15.05.2019 Kuva Laura Riihelä