Bouquet Club

Bouquet Club jäsenetu: Viidenkympin villitys

01.01.2018 Viini-lehden toimitus

Viidenkympin villitys esittelee kourallisen viiniravintoloita, jotka tekevät työtä suomalaisen viinikulttuurin puolesta. Kampanjassa mukana olevat viiniravintolat tarjoavat Bouquet Clubilaisille loistoviinejään 50 euron pullohintaan. Nautinnollisia hetkiä viinilasillisen äärellä.

Viidenkympin villitys esittelee kourallisen viiniravintoloita, jotka tekevät työtä suomalaisen viinikulttuurin puolesta. Kampanjassa mukana olevat viiniravintolat tarjoavat Bouquet Clubilaisille loistoviinejään 50 euron pullohintaan. Nautinnollisia hetkiä viinilasillisen äärellä.

Viidenkympin villitys -ravintolat etelästä pohjoiseen

Viidenkympin villitysviineistä pääset nauttimaan jäsenkorttia vilauttamalla.

Ravintola Aito, Helsinki

Ravintola Aito tarjoilee makuelämyksiä puhtaista, tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista. Ruoka on tyyliltään konstailematonta ja maukasta. Viinilista koostuu perinteisistä laatuviineistä sekä innovatiivisista yllätyksistä ympäri maailman. Viinitarjonnasta löytyy tuntemattomampia pientuottajia sekä luomu- ja biodynaamisia viinejä.

Ravintola Aito | Museokatu 29 | Helsinki | 09 454 4303
www.ravintola-aito.fi


Viinibaari Latva, Helsinki

Ravintola Juuri on kasvanut viinibaari Latvaksi. Hurmaava pieni viinibaari Helsingin Korkeavuorenkadulla tarjoaa viininautintoja pääosin luomu ja biodynaamisilla viineillä. Latvassa voi nauttia viinin kanssa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria tuoreella tapaa ilmentäviä herkullisia sapaksia. Viinilistan erikoisuutena tarjonta seuraa suomalaisten viinitekijöiden viinejä maailmalta.

Viinibaari Latva | Pohjoinen Makasiinikatu 9 | Helsinki | +358 50 3818 544 | info@latva.fi www.latva.fi


Ravintola Kylä, Espoo

Espoon Tapiolassa toimivan Kylän filosofiana on tarjota vieraille ravintolaelämys, jonka osatekijöitä ovat laadukkaat raaka-aineet, selkeät maut, hyvät viinit ja kotoisan välitön tunnelma. Ruokalista pohjautuu vahvasti kotimaisiin raaka-aineisiin ja yhteistyö pientuottajien kanssa on tiivistä. Viinilista on  räätälöity ruoan ympärille sitä tukemaan.

Ravintola Kylä | Tapiontori 3 | Espoo | 010 231 0430
www.tapiolankyla.fi


Bistro O mat, Kirkkonummi

Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Ruoissa maistuvat sesongin mukaiset kauden parhaat tuotteet, mieluiten luomuna ja kotimaisten lähituottajien puhtaista raaka-aineista.
​Viinilista painottuu eurooppalaisiin viineihin, mukana on niin kestävän kehityksen kuin luomuviinejäkin, ja ateriakokonaisuuksiin valitussa viinipaketissa on aina mukana jokin viinikellarimme harvinaisuuksista.

Bistro O mat | Limnelliaukio | Kirkkonummi | 050 433 8700
www.bistromat.fi


Ravintola Viinille, Turku

Kahden viiniammattilaisen omaleimainen tasokas viiniravintola tarjoilee viiniä suurella sydämellä Turussa. Valikoimassa on yli 160 nimikettä ja suurta osaa niistä saa laseittain. Viineistä voi rakentaa oman pruuvin, sillä ne on hinnoiteltu myös maisteluannoksina. Nälän yllättäessä voi ravintolassa nauttia pieniä tapas-tyylisiä ruokapaloja ja juustoja. Omistajat takaavat itse läsnäolollaan asiantuntevan palvelun ravintolassa.

Ravintola Viinille | Humalistonkatu 6 | Turku | 02 232 3314
www.viinille.fi


Ravintola Tintå, Turku

Ravintola Tintå, aivan Aurasillan kupeessa Turussa, on vierailemisen arvoinen paikka viininystävälle. Maukasta ruokaa kyydittämään voi valita mielenkiintoisia viinejä yli sadan viinin valikoimasta. Tintån kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja viinejä ja ruokaa tarjoillaan sympaattisessa ja tunnelmallisessa, 1700-1800 –luvuilla hevostallinakin toimineessa miljöössä.

Ravintola Tintå | Läntinen Rantakatu 9 | Turku | 02 230 7023
www.tinta.fi


Ravintola Olè, Kouvola

Vuonna 1982 Kouvolan keskustaan herkkusuita palvelemaan perustettu Ravintola Olè tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä.

Ravintola Olè | Kouvolankatu 34 | Kouvola | 05 311 6961
www.restauranteole.fi


Kymin Huvila, Kouvola

Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Aikaisemmin Johtokunnan Huvilana tunnettu talo on nyt avoinna kaikille lounas- ja tilausravintolana.

Kymin Huvila | Ahlmanintie 1 | Kuusankoski | 050 454 7527
www.kyminhuvila.fi


Ravintola Roux, Lahti

Kati ja Sami Häkkisen Lahtelainen Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa, kaupungintalon läheisyydessä. Aistikas, vanhaa ja tyylikästä tilaa kunnoittava sisustus takaa viihtyvyyden.

Ravintola Roux | Rautatienkatu 7 | Lahti | p. 010 279 2930
www.roux.fi


Ravintola C, Tampere

Ravintola C on hyvän ruoan ja viinin koti Tampereella. Ravintolan henki rakentuu hyvästä palvelusta, erinomaisesta ruoasta ja nautinnollisista juomista. Ruokien suunnittelussa on otettu huomioon viini ja ravintolaa voisi kuvailla viiniystävälliseksi. Viinejä voi nauttia laseittain, pulloittain sekä listan ulkopuolelta.

Ravintola C | Rautatienkatu 20 | Tampere | 010 6179 760
www.ravintola-c.fi


Ravintola Henriks, Tampere

Henriks on pieni ja trendikäs, tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa. Ravintola tekee yhteistyötäpienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Ravintola on toiminut vuodesta 1986 saakka persoonallisessa uusrenesanssitalossa. Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin.

Ravintola Henriks | Satamakatu 7 | Tampere | 0207 669 062
www.henriks.fi


Ravintola Figaro & Winebistro, Jyväskylä

Figaro Winebistro on viiniravintola Jyväskylän keskustassa. Ravintola on suunniteltu erityisesti viininystäville. Siellä voi nauttia laajasta valikoimasta laseittain maisteltavia ja erikoisempiakin viinejä. Viinien rinnalle Figaro Winebistrossa voi ottaa juustoja ja pientä syötävää. Figaro Winebistrossa on Kaisa Blomstedin suunnittelema ainutlaatuinen sisustus.

Figaro Winebistro | Asemakatu 2 | Jyväskylä | 020 766 9810
www.figaro-restaurant.com


Ravintola Pöllöwaarin viinibaari, Jyväskylä

Elegantti, talon henkeä kunnioittaen remontoitu kansainvälisen tason Viinibaari on osa Hotelli Yöpuun ravintolatoimintoja ja tukee ravintola Pöllöwaarin tarjoamia palveluja. Viinibaari on suunnattu kaikille viineistä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta palvelusta ja laadukkaista tuotteista rauhallisessa, yksilöllisessä ilmapiirissä, kaupungin asiantuntevimman henkilökunnan palveltavana.

Pöllöwaarin viinibaari | Yliopistonkatu 23 | Jyväskylä | 014 333 900
www.hotelliyopuu.fi


Musta Lammas, Kuopio

Vanhan oluttehtaan tiloissa toimiva ravintola Musta Lammas tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä kellariholveissa viininautintojen ryhdittämänä. Ravintola osaa yhdistää annoksiinsa Kuopion alueen oman ruokakulttuurin raaka-aineita yllätyksellisesti. Viinilista koostuu huippuviineistä ympäri maailman ja antaa myös hintojen puolesta luvan viininnauttimiseen.

Musta Lammas | Satamakatu 4 | Kuopio | 017 5810 458
www.ravintolamestarit.net/mustalammas

Vastaavia artikkeleita

Pidot enkelten kaupungissa

10.05.2019 Kalle Kirstilä + kuvat Robert Seger

Koolla on väliä

15.01.2019 Teksti Mika Vanne Kuva Shutterstock

Klubiviineissä maistuu suomalainen kädentaito

12.09.2018 Viini-lehden toimitus