Lumimyrsky lasissa

Gini ja inkivääriolut yhdistyvät drinkkien maailmanmestari Markus Sillanpään valmistamassa mausteisessa talvicocktailissa. Season fizz 4 cl giniä (Helsinki Gin) 2 cl Pink Grapefruit -siirappia (esim. Modo) 1 cl Cinnamon-siirappia (esim. Modo) 3 cl tuorepuristettua sitruunamehua 1 1/2 cl munan valkuaista inkivääriolutta (Ginger Beer) Lisäksi: jäitä kanelitanko verigreippiä Ravista aineet jäiden kanssa inkivääriolutta lukuun ottamatta. Siivilöi jäillä […]

04.01.2017 Resepti: Markus Sillanpää Kuva: Robert Seger

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Gini ja inkivääriolut yhdistyvät drinkkien maailmanmestari Markus Sillanpään valmistamassa mausteisessa talvicocktailissa.

Season fizz

4 cl giniä (Helsinki Gin)
2 cl Pink Grapefruit -siirappia (esim. Modo)
1 cl Cinnamon-siirappia (esim. Modo)
3 cl tuorepuristettua sitruunamehua
1 1/2 cl munan valkuaista
inkivääriolutta (Ginger Beer)

Lisäksi:
jäitä
kanelitanko
verigreippiä

Ravista aineet jäiden kanssa inkivääriolutta lukuun ottamatta. Siivilöi jäillä täytettyyn korkeaan long drink -lasiin. Kaada päälle inkivääriolut ja sekoita. Koristele kanelilla ja verigreipillä.

Lue myös

portviinit

6 x herkullinen portviini

Portviinit rakastavat suklaisia jälkiruokia ja suolaisia juustoja. Valitsimme kuusi herkkupalaa lämmittämään syksyä.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Muhkean herkullinen syksyn Viinilehti on ilmestynyt. Etsi uusin numero kauppojen lehtihyllyiltä tai tilaa lehti kotiin.