Artikkelit

Lumimyrsky lasissa

04.01.2017 Resepti: Markus Sillanpää Kuva: Robert Seger

Gini ja inkivääriolut yhdistyvät drinkkien maailmanmestari Markus Sillanpään valmistamassa mausteisessa talvicocktailissa. Season fizz 4 cl giniä (Helsinki Gin) 2 cl Pink Grapefruit -siirappia (esim. Modo) 1 cl Cinnamon-siirappia (esim. Modo) 3 cl tuorepuristettua sitruunamehua 1 1/2 cl munan valkuaista inkivääriolutta (Ginger Beer) Lisäksi: jäitä kanelitanko verigreippiä Ravista aineet jäiden kanssa inkivääriolutta lukuun ottamatta. Siivilöi jäillä […]

Gini ja inkivääriolut yhdistyvät drinkkien maailmanmestari Markus Sillanpään valmistamassa mausteisessa talvicocktailissa.

Season fizz

4 cl giniä (Helsinki Gin)
2 cl Pink Grapefruit -siirappia (esim. Modo)
1 cl Cinnamon-siirappia (esim. Modo)
3 cl tuorepuristettua sitruunamehua
1 1/2 cl munan valkuaista
inkivääriolutta (Ginger Beer)

Lisäksi:
jäitä
kanelitanko
verigreippiä

Ravista aineet jäiden kanssa inkivääriolutta lukuun ottamatta. Siivilöi jäillä täytettyyn korkeaan long drink -lasiin. Kaada päälle inkivääriolut ja sekoita. Koristele kanelilla ja verigreipillä.

Vastaavia artikkeleita

Yhdelle tai kahdelle Helsingissä

14.12.2018 Riikka Huotari + Elisa Johansson + Kuvat Sami Piskonen ja Mika Levälampi

Testissä: Valmis-sangriat

25.06.2018 Toimitus + Kuva Sami Piskonen

Suomibooli

28.11.2017 Sanna Tuomola + Kuva: Sami Piskonen