viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Viinilehden Vuoden viini -kilpailu

Mitalisijat jaetaan kaikissa viinikategorioissa

Viinilehden Vuoden viini -kisassa palkitaan parhaat viinit ja jaossa on myös mitalisijat. Palkintosijat jaetaan kaikissa kilpailukategorioissa, joten viinimaahantuojilla on monia mahdollisuuksia hyödyntää sijoituksia monipuolisesti myös kaupallisesti.

Viinilehden mediamyynti auttaa mielellään sopivan mediapaketin löytämisessä. Kilpailussa menestyneille viineille on saatavilla mm. mitalitarran aineisto, joka on helposti hyödynnettävissä viinin erottuvuuden tukemiseen Alkon hyllyillä tai liitettävissä kaupallisten kampanjoiden oheen.

Myös muista Viinilehden antamista maininnoista saat valmiit tähtitarramateriaalit omaan kaupalliseen käyttöön pientä korvausta vastaan.

Ideoita ja tukea kaupallistamiseen saat mediamyynnistämme. Ota yhteyttä: paivi.huhta@viinilehti.fi

Näin mukaan Viinilehden Vuoden viini -kilpailuun

Viinien maistaminen ja arviointi on käynnissä Viinilehden asiantuntijoilla Antti Rinta-Huumolla ja Juha Berglundilla ympäri vuoden viinilehti.fi-sivuston palveluja varten sekä ja Viinilehti-sovelluksen käyttöön. Viinilehden Vuoden viini -kilpailua varten viinikategoriat maistetaan erikseen yllä mainitun aikataulun mukaan.

Viiniarvioita tuotetaan läpi vuoden, mutta Viinilehden Vuoden viini -kilpailun eri kategorioihin osallistuvat kaikki ne viinit, joista meille on toimitettu näytteet kilpailua varten. Alkon vakiovalikoiman viinit eivät automaattisesti osallistu kilpailuun, vaan kaikista kilpailuun osallistuvista viineistä tarvitaan näytepullo. Näin myös siinäkin tapauksessa, että olisimme kyseisen viinin – ja sen vuosikerran – maistaneet aiemmin. Vain kilpailua varten lähetetyt pullot siis osallistuvat kilpailuun.

Vakiovalikoman viinit osallistuvat veloituksetta

Alkon vakiovalikoiman viinien arviointi ja niiden osallistuminen Viinilehden Vuoden viini -kilpailuun on maksutonta – kunhan näytepullo on toimitettu arvioitavaksi.

Tilausvalikoimakin pääsee mukaan

Viinilehden Vuoden viini -kilpailu on avoinna myös Alkon tilausvalikoiman viineille. Tilausvalikoiman viinit voivat osallistua kilpailuun 20 €:n pullokohtaista käsittelymaksua vastaan. Kaikkien maksullisina arvioitavaksi toimitettujen tilausvalikoiman viinien arviot julkaistaan viinilehti.fi -sivustolla ja löytyvät Viinilehti-sovelluksesta.

Uutuusviinien näytteet

Normaaleissa olosuhteissa maistamme Alkon vakiovalikoiman ja erikoiserien uutuusviinit Alkon mediapruuveissa ja viinit arvioidaan automaattisesti. Korona-aikana Alkon mediapruuvit ovat tauolla, joten poikkeusolojen ajan toivomme maahantuojien toimittavan myös kaikki uutuusviinit suoraan toimistollemme Lauttasaareen maistettaviksi ja arvioitaviksi.

Vakiovalikoiman viinien uudet vuosikerrat

Vuosikertavaihdokset saa toimittaa arvioitavaksi säännöllisesti ja heti tuoreeltaan mahdollisimman pian vuosikertojen vaihduttua. Näin viinit ovat mukana Viinilehden kattavissa viiniarvioissa, tiedot pysyvät ajan tasalla ja arviointeja voidaan tehdä sujuvasti läpi vuoden, eikä ruuhkaa muodostu.

Viinejä otetaan vastaan toimistolla arkisin klo 9-16.

Antti Rinta-Huumo
Viinilehti Oy
Melkonkatu 24
00210 Helsinki

Henkilökohtaista opastusta aiheesta Antilta numerosta 050-561 0373

Viinilehden toimistolle toimitettujen viinien arviot ilmestyvät kuukauden sisällä kaikkiin palveluihimme.

Parhaat palkitaan

Viinilehden Vuoden viini -kilpailun voittajat palkitaan vuoden lopussa.

 

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä