Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne Brut

Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne Brut

008505, Alkon tuotesivu

Kuohuviini / AC Crémant de Bourgogne / Ranska
G. Michel
Chardonnay, Pinot Noir
15,48 € (0,75 l)

Arvio: Kypsän omenainen tuoksu on aromeiltaan varsin vaatimaton. Kuiva maku on sekin omenainen ja siinä lisäksi päärynää ja hentoa sitrusmaisuutta. Makua ryhdittää pehmeät kuplat, jotka kantavat viiniä omenankotaa aromeiltaan muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Ruokasuositus: Arkisten, täyteläisten salaattien seuraan.

1/ 5 Helppo arkiviini
Ryöstö
Valmis juotavaksi

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • 2 kommenttia artikkeliin ”Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne Brut

  1. Taas huti Juhalta ja Antilta. Ranskan kuohariscene on pahasti samppanjan maineen ja laadun tallomaa, mutta ei se tarkoita, etteikö muuallakin Ranskassa osattaisi. Tämä on tyypillinen edullisemman hintaluokan crémant (ansaitsisi esim. sydämen herrojen arvosteluskaalalla), joka Alkon hintaluokassa n. 15e pesee totaalisesti esanssiset uuden maailman litkut. Rohkean hapokas ote ei anteeksi pyytele, mutta viinillä on luonne kohdallaan. Oikea arvio olisi kolme tähteä ja hintalaadusta 0.

   1. Edellisen kirjoittajan linjoilla on todettava, että tämä Cremant on luonteikas ja varmasti kolmen tähden arvoinen. Maukas viini ei ole maultaan rutikuiva ja siinä on samppanjamaisia piirteitä. Viini on melko hapokas mutta ryhdikäs ja kokonaisuutena varsin onnistunut!

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 19,90 €.

Tilaa tästä