Villarini Nero d’Avola Organic 2017

Punaviini Italia

Arvio

Kuivattuja hedelmiä, kuten luumua, taatelia ja viikunaakin muistuttava, paahteisen mausteinen tuoksu. Melko täyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Suutuntumaltaan viini on varsin ryhdikäs, sillä terhakka hapokkuus ja kypsä tanniinisuus tuovat makuun napakkuutta. Kokonaisuus jättää hieman suklaisen, nahkaisen, savuisen ja yrttisenkin, vaniljaisen mausteisen, karhunvatukkaisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus

Yleisviini tummien liharuokien seuraan.

Sopivia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa