Terre da Vino Ansisa Barbera d’Alba 2015

Punaviini Italia

Arvio

Luonteikkaan marjainen, hapankirsikkainen, punaherukkainen, hennon yrttinen ja nahkainenkin tuoksu. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun kypsän marjaisuuden. Viinin mehukkaassa alkumaussa on jopa makeahkoja vivahteita. Suutuntumalle tuo ryhtiä kirsikkainen hapokkuus ja hieman suuta napakoittava tanniinisuus. Kokonaisuus jättää hieman suuta supistavan, hieman paahteisen ja savuisen, makean karpaloisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus

Monikäyttöinen viini yrttisten liha- ja kasvisruokien seuraan.

Poistunut valikoimasta

Sopivia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa