Quinta dos Murças Reserva 2010

Quinta dos Murças Reserva 2010

Poistunut valikoimasta

Punaviini / DOC Douro / Portugali
Esporão
Sousão, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional
19,89 € (0,75 l)

Intensiivinen, mustasävytteinen, herukkaa, karhunvatukkaa, savua, kahvia ja yrttisyyttä aromeiltaan muistuttava suuntäyttävän runsas punaviini mediumkypsän tumman lihan seuraksi.

Arvio: Erittäin intensiivinen ja mustasävytteinen tuoksu. Siinä on ylikypsien mustaherukoiden, karhunvatukoiden ja savun vivahteita. Hyvin monivivahteisesta tuoksusta erottuu lisäksi tuntuvaa tammitynnyrikypsytyksen tuomaa makeaa mausteisuutta, kahvia ja tyylikästä paahteisuutta. Tuoksua seuraa suuntäyttävän runsas ja hieman kehittynyt maku josta voi aistia tarkasti tuoksun lupaamat vivahteet. Siinä on lisäksi reilusti yrttisyyttä ja hapankirsikkaa. Erittäin harmoninen maku saa ryhtiä runsaasta, mutta hyvin pehmeästä tanniinisuudesta, jonka ansiosta tyylikäs maku kantaa erittäin pitkään, tummaa suklaata ja hillottua karhunvatukkaa aromeiltaan muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Ruokasuositus: Nyt nautittuna medium-kypsän tumman lihan tai riistan kera.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Edullinen ostos
Valmis, mutta kehittyy

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä