Norton Privada 2014

Norton Privada 2014

432417, Alkon tuotesivu

Punaviini / Mendoza / Argentiina
Bodega Norton
Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot
18,98 € (0,75 l)

Intensiivisen aromikas, tuntuvan mustasävytteinen, karhunvatukkaan, mustaherukkaan, muhevaan multaan ja makeisiin mausteisiin tukeutuva viini esimerkiksi aromikkaan riistan tai pihvin kylkeen.

Arvio: Intensiivinen, hyvin tummasävytteinen ja avoin tuoksu tuo mieleen mustat marjat, kuten karhunvatukan, mustaherukan, muhevan mullan ja yrttisyyden. Täyteläisen runsas ja muheva maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi savua, paahteista mausteisuutta, hieman kuivattuja hedelmiä, sekä orastavaa nahkaisuuttakin. Runsaat, tosin pehmeät tanniinit tuovat monipuoliseen makuun napakkuutta. Viini jättää pitkän, paahteisen, hieman pippurisenkin jälkimaun.

Ruokasuositus: Aromikas riista ja muut tummat lihat. Myös kovat ja suolaiset juustot.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Edullinen ostos
Valmis, mutta kehittyy

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • Yksi kommentti artikkeliin ”Norton Privada 2014

  1. Makuasioita, mutta meille ei vaimoni kanssa auennut tämä viini lihan kanssa. Liian marjainen ja jaloton tuon ulkofileen kanssa. Ehkä riista toimisi paremmin. Sen sijaan juustojen kanssa toimi, kuten sanottu. Jos vertaan muihin 20€ pulloihin, niin 3-4 tähteä olisi minun valinta.
   Kiitos, koska tuli koitettu jotain muuta.

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä