Norton Privada 2013

Norton Privada 2013

432417, Alkon tuotesivu

Punaviini / Mendoza / Argentiina
Bodega Norton
Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot
19,50 € (0,75 l)

Intensiivisen aromikas, tuntuvan mustasävytteinen, karhunvatukkaan, mustaherukkaan, kuivattuihin hedelmiin ja makeisiin mausteisiin tukeutuva viini esimerkiksi aromikkaan riistan tai pihvin kylkeen.

Arvio: Erittäin tummasävytteinen, avoimen aromikas tuoksu tuo mieleen karhunvatukan, mustikan, mustaherukan ja maanläheiset, muhevat vivahteet. Täyteläisen mehevä maku jatkaa tuoksun lupaamalla aromimaailmalla. Viinissä on lisäksi multaisuutta, paahteisuutta, makeita mausteita ja yrttisyyttäkin. Runsaat, mutta pehmeät tanniinit tuovat monipuoliseen makuun ryhtiä. Kokonaisuus jättää pitkän, mehevän, kuivattuja hedelmiä ja hentoa savua, pippuriakin muistuttavan, pitkän jälkimaun.

Ruokasuositus: Aromikas riista ja muut tummat lihat. Myös kovat ja suolaiset juustot.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Edullinen ostos
Valmis, mutta kehittyy
  • Yksi kommentti artikkeliin ”Norton Privada 2013

    1. Makuasioita, mutta meille ei vaimoni kanssa auennut tämä viini lihan kanssa. Liian marjainen ja jaloton tuon ulkofileen kanssa. Ehkä riista toimisi paremmin. Sen sijaan juustojen kanssa toimi, kuten sanottu. Jos vertaan muihin 20€ pulloihin, niin 3-4 tähteä olisi minun valinta.
      Kiitos, koska tuli koitettu jotain muuta.

    Kommentoi

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä