Château Palmer 2012

Château Palmer 2012

457087, Alkon tuotesivu

Punaviini / AC Margaux / Bordeaux, Ranska
Château Palmer
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
312,10 € (0,75 l)

Aromeiltaan tummasävytteisen marjainen, paahteisen mokkainen, sorainen ja lyijykynäänkin aromeiltaan vivahtava punaviini on erittäin harmoninen ja tyylikäs.

Arvio: Tummasävytteinen tuoksu viestii tummista marjoista, kuten kirsikasta, mustaherukasta ja karhunvatukasta. Näitä marjaisia sävyjä värittävät paahteisen mokkaiset, soraiset ja lyijykynäänkin vivahtavat sävyt. Maku on melko täyteläinen ja toistaa tuoksun sävyt. Nuorekkaasta mausta voi aistia myös kirsikkaa, muhevaa multaisuutta, luumua ja paahteisia, tummaan suklaaseenkin vivahtavia sävyjä. Pehmeät tanniinit tuovat suutuntumaan ryhtiä. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, herukkaisen, paahteisen mausteisen, yrttisen ja hieman suuta kuivattavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Yksinkertaiset tummat liharuoat mediumkypsänä. Häränfileetä bearnaise-kastikkeella ja ranskanperunoilla maistuu takuuvarmasti.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Laatu vastaa hintaa
Valmis, mutta kehittyy
  • Kommentoi juttua: Château Palmer 2012

    Kommentoi

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä