André Clouet Rosé Champagne Brut

André Clouet Rosé Champagne Brut

937997, Alkon tuotesivu

Samppanja / AC Champagne / Ranska
Champagne André Clouet
Pinot Noir
39,95 € (0,75 l)

Tyylikkään elegantti, punaisia marjoja aromeiltaan muistuttava, yrttinen ja ryhdikäs samppanja esimerkiksi selkeämakuisten vaaleiden liharuokien seuraan.

Arvio: Runsas, mutta varsin elegantti tuoksu muistuttaa aromeiltaan kypsää punaherukkaa, kirsikkaa ja siinä on vienoa yrttisyyttäkin. Maku on kuiva, mutta kypsän marjainen, vivahteiltaan jopa makea. Tuoksun aromien lisäksi makua sävyttävät kypsän mansikan, karpalon ja paahteisuudenkin aromit. Hienostunutta kokonaisuutta tukevat suunmyötäisen pehmeät kuplat. Viini onkin kokonaisuutena miellyttävän elegantti ja se jättää erittäin pitkään maistuvan, hieman suuta supistavan, monivivahteisen, yrttisen ja veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Paistetut tai grillatut punalihaiset kalat. Myös herkullinen aperitiivi ja tyylikkäiden vaaleiden liharuokien seuralainen.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Edullinen ostos
Valmis juotavaksi

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä