Timjami maustaa kermamuhennetun perunan ja salvia viimeistelee paistetun maksan
Tämän rehellisluonteisen punaviinin seuraan suosittelisin valmistamaan aromikasta naudan- tai vasikanmaksaa.
Aloita lisukkeiden valmistuksesta. Valmista ensin timjamilla maustettu kermamuhennettu peruna. Leikkaa sipulia ja hieman valkosipulia pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös perunaa haluamasi kokoiseksi. Hienonna tuoretta timjamia. Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa tai padassa reilu nokare voita ja kuullota siinä sipulit ja perunat. Lisää joukkoon timjami ja kermaa niin että perunat ja sipulit peittyvät. Rouhaise kattilaan mustapippuria. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes kerma sakenee ja perunat kypsyvät. Lisää kermaa tarvittaessa.
Leikkaa punasipulia puolirenkaiksi. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä. Lisää kattilaan punasipulit, hieman sokeria ja ripaus suolaa. Kuullottele kunnes sipulit hieman pehmenevät. Lorauta päälle portviiniä ja hauduta, kunnes sipuli on täysin pehmennyt ja muuttunut eräänlaiseksi hillokkeeksi. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria ja suolaa.
Ota lopuksi maksa käsittelyyn. Puhdista maksasta mahdolliset ylimääräiset kalvot ja leikkaa se noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Pyörittele viipaleet vehnäjauhoissa. Kuumenna pannu, lisää siihen reilut nokareet voita ja muutamia salvianlehti. Paista jauhotetut maksaviipaleet salviavoissa nopeasti molemmin puolin. Maksa voi jäädä punertavaksi sisältä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kauho lautaselle kermamuhennettua perunaa. Asettele viereen maksaviipale ja nostele sipulihilloketta päälle. Nauti vivahteikkaan Verrocchion kera.