Mehevä blini piparjuurella maustetun poronpaistin kera
Vielä ehtii nauttia talviherkkua blinejä!
Tämän viinin seuraan voit valmistaa lisukkeen vaikkapa savustetusta poronpaistista. Hanki kaupasta valmiita paistiviipaleita ja leikkaa ne edelleen hyvin pieniksi kuutioiksi. Kuutioi pieniksi myös pikkuruisia cocktail-maustekurkkuja. Sekoita kulhossa.
Raasta joukkoon maun mukaan tuoretta piparjuurta. Ole piparjuuren kanssa kuitenkin varovainen, sillä se on runsaasti käytettynä viinille hyvin haastava. Piparjuuren tulee antaa lisukkeeseen vain pientä vivahdetta.
Lisää kulhoon maustamatonta tuorejuustoa. Hienonna joukkoon hieman tuoretta timjamia. Rouhaise mausteeksi vielä mustapippuria ja tarkista maku.
Anna vetäytyä makujen tasaantumiseksi. Tarjoile mehevän blinin, hyvin pieneksi kuutioidun punasipulin ja eloisan ryhdikkään Rotarin kera.