Pariloidut kylmäsavulohiviipaleet salaattipedillä ja parmesanmajoneesilla
Kesäinen salaatti on helppo valmistaa ja on taatusti maistuvaa herkkua. Aloita valmistaminen uunissa paahdetuista bataattikuutioista. Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutoiksi. Laita bataatit uunipellille leivinpaperille ja ripottele päälle hieman öljyä ja suolaa. Paahda 200 asteisessa uunissa kypsäksi. Nosta jäähtymään. Paahda seuraavaksi uunissa hieman cashewpähkinöitä kunnes ne saavat hieman väriä. Valmista tämän jälkeen annokselle parmesanmajoneesi. Sekoita joko valmiiseen tai itse valmistettuun majoneesiin reilusti hienoksi raastettua parmesaania, lorauta joukkoon hieman appelsiinimehua ja pikku puristus tuoretta sitruunanmehua.
Hanki kaupasta aromikkaita salaatteja ja sekoita ne kulhossa. Laita salaattipohjaa lautaselle, nostele jäähtyneitä bataattikuutioita ja cashewpähkinöitä salaatille. Pariloi kuivalla pannulla kylmäsavulohiviipaleita ja nosta annokseen. Viimeistele herkku lusikoimalla päälle parmesanmajoneesia ja ripottele lopuksi koko komeudelle kaupasta saatavaa salaattisiemen-sekoitusta.
Nauti Kracherin Pinot Blancin ja kesäisen mielen kera!