Vuohenjuusto ja parmesaani täyteläistävät maukkaat raastepihvit
Ainekset
10-15 kpl
Valmistusaika 30 min
*
Noin 6 dl juuresraastetta (esim. porkkanaa, punajuurta, perunaa, bataattia)
2 munaa
1 rs (150 g) levitettävää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
1 dl (parmesaani) juustoraastetta
1/2 dl korppujauhoja
1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohje
- Kuori ja raasta juurekset mahdollisimman hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa.
- Lisää sekaan loput aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Kuumenna lettupannussa voita tai öljyä.
- Nosta lusikalla pihvimassasta nokareita lettupannulle, taputtele ohuiksi pihveiksi. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin. Älä hätäile, pihvit on helpompi kääntää, kun ne ovat saaneet rauhassa kypsyä ja jähmettyä
Vinkki:
Saat tuhdimman arkiaterian, kun tarjoat raastepihvit kermaisen perunamuusin ja yrttisen kermaviilikastikkeen kanssa.