Arvio
Heinäkuun viimeisen viikon viinivinkki on kolmen litran pakkaus maukasta valkoviiniä. Viiniä tuoksuteltaessa voi siitä erottaa kypsän hedelmäistä, hieman mausteista, hennon rusinaista ja kukkaista aromikkuutta. Viinin maku on kuiva, mutta kypsän hedelmäinen. Suutuntumaltaan pehmeästä mausta voi tuoksun aromien lisäksi erottaa omenaa, melonia ja kypsiä sitrusmaisia vivahteita. Tasainen kokonaisuus on suunmyötäinen ja helposti lähestyttävä.
Viinin seuraksi
Tämän viikon maukas ja riittoisa valkoviini sopii erinomaisesti esimerkiksi tandooribroilerin seuraan. Leikkaa broilerin rintafile pituussuunnassa kolmeen osaan. Valmista marinadi sekoittamalla ruokajogurttia ja tandoorimaustetahnaa (Rajah). Marinoi filepaloja yön yli. Pyyhi ylimääräinen marinadi lihoista pois. Voit halutessasi pujottaa filepalat grillivartaisiin tai paistaa ne sellaisenaan. Kypsennä broilerit uunissa tai grillissä. Tarjoa lisäkkeenä raikasta tsatsikia ja riisiä. Mausteisia makunautintoja.