viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Camillon seuraksi maukasta pastaa

46 / 2015 Antti Rinta-Huumo

Punaviini Abruzzit

Chorizo ja Pecorino antavat selkeäpiirteiselle pastalle persoonallisuuden

Syksyisessä säässä maistuu esimerkiksi rustiikkisen selkeäpiirteinen pasta. Hanki kaupasta tuorepastaa. Sen voit valita mieltymyksesi mukaan.

Kypsennä pasta suolalla maustetussa vedessä, mutta muista jättää se hieman napakaksi. Valuta pasta hyvin, kaada kulhoon ja lorauta joukkoon hieman öljyä.

Leikkaa mausteisesta chorizomakkarasta kuutoita. Hienonna myös valko- ja salottisipulia. Kuumenna kattilassa tai padassa tilkka öljyä ja kuullota siinä sipulit ja chorizokuutiot. Lisää joukkoon myös lohkottuja kirsikkatomaatteja. Kuullottele kunnes sipulit alkavat hieman pehmenemään. Lisää joukkoon esikeittämäsi pasta ja sekoita.

Hienonna kattilaan tuoretta timjamia ja persiljaa. Lorauta hieman kermaa pastaa mehevöittämään ja raasta pastan joukkoon lisäksi reilusti pecorino-juustoa ja tarkista maku. Lisää pastan päälle vielä valkosipulin ja tuoreen timjamin kanssa pannulla öljyssä paahtamiasi leipäkrutonkeja.

Herkuttele rustiikkinen chorizo-pasta Don Camillon särmikkään punaisen kera.

Edellisen viikon viinivinkki

Kurpitsaa kahdella tapaa ja chileläistä valkoista

Tarapacá Sauvignon Blanc Chardonnay Viognier 2014

Valkoviini Maipo
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä