Karitsanfilee kätkeytyy aromikkaaseen kääröön
Tämä viini nauttii aromikkaan karitsan ulkofileen seurasta. Hienonna annosta varten runsaasti salottisipulia, valkosipulia ja tuoretta timjamia. Kuullota sipulit voissa. Kun ne alkavat pehmentymään, lisää joukkoon timjami. Anna hieman jäähtyä. Raasta sekaan parmesanjuustoa ja mehevöitä muutamalla lusikalla balsamietikkaa. Sekoita hyvin.
Puhdista karitsanfileestä ylimääräiset kalvot. Kuumenna pannulla nokare voita ja ota lihaan kauttaaltaan hyvä pintaväri. Sivele pintaan kevyesti dijonsinappia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä leikkuulaudalle parmankinkkuviipaleita hieman limittäin. Asettele viipaleille karitsanfileet ja lusikoi fileen päälle valmistamaasi sipulilisuketta ja kääri koko komeus viipaleisiin. Voit halutessasi varmistaa viipaleiden ympärillä pysymisen kiinnittämällä ne hammastikuilla. Nosta lihakääröt uunivuokaan ja kypsennä niitä hetkisen ajan uunissa. Mikäli sinulla on lihalämpömittari, kypsennä fileet 52 asteen sisälämpötilaan. Nosta pois uunista ja anna vetäytyä.
Valmista lisukkeeksi esimerkiksi valkosipulimaidolla maustettua perunapyreetä. Kiehauta punaisessa maidossa muutama murskattu valkosipulinkynsi. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, kaada vesi pois, valuta hyvin ja valmista pyree voilla ja valkosipulimaidolla maustaen.
Nauti mendozalaisen Alamoksen Malbecin kera.