viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden punainen hanaviini ja naudanlihakoftat

23 / 2024 Antti Rinta-Huumo

Punaviini Veneto

Naudanlihakoftat ovat täydellistä kesäruokaa grillikauden avajaisiin. Pientä potkua harissasta saavat koftat saavat oivan kumppanin Viinilehden Vuoden punaisesta hanaviinistä, jonka täyteläisen marjainen maku tasapainottaa pientä mausteisuutta.

Harissalla maustetut naudanlihakoftat

Naudanlihakoftat

Ainekset:
600 g naudanjauhelihaa
3 rkl vettä
2 rkl harissaa
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl korianteria hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 salottisipuli hienonnettuna
2 tl suolaa
voita paistamiseen

Lisäksi:
2 limeä
pala tuoretta piparjuurta

Valmistusohje:
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile massasta neljä soikean muotoista koftaa.
2. Kypsennä koftia 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia, ja paista niihin lopuksi kaunis pinta voissa pannulla.
3. Halkaise limet ja grillaa ne kuumalla raitaparilalla.
4. Raasta annosten päälle piparjuurta ennen tarjoilua.

Edellisen viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden valkoinen hanaviini -hopea ja grillatut ahvenet

Ruppertsberger Trocken Riesling 2023 hanapakkaus

Valkoviini Pfalz
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä