viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Vuoden kuohuviini -hopeamitalisti ja mansikka-mascarponecroissant

19 / 2024 Antti Rinta-Huumo

Kuohuviini Etelä-Afrikka

Äitienpäivän kruunaa juhla-aamiainen sänkyyn. Mikä olisikaan herkullisempi yhdistelmä kuin Viinilehden Vuoden kuohuviini -hopeamitalistiksi valittu roseekuohuva ja mansikoilla ja mascarponevaahdolla täytetty croissant?

Mansikka-mascarponecroissant

Mansikka-mascarponecroissant

Ainekset:
6 croissanttia
2 rkl mantelilastuja
1 rkl hunajaa
1 dl vispikermaa
½ pkt (125 g) mascarponejuustoa
½ sitruuna (kuori raastettuna)
1 tl sokeria
½ l mansikoita
basilikanlehtiä

Valmistusohje:
1. Halkaise croissantit, jotta voit täyttää ne.
2. Paahda mantelilastuja kuumalla, kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat väriä.
3. Sivele hunajaa croissanttien pintaan ja paina mantelilastut hunajaan.
4. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahtoon mascarpone ja puolikkaan sitruunan raastettu kuori. Makeuta sokerilla.
5. Täytä croissantit mascarponevaahdolla, halkaistuilla mansikoilla ja basilikanlehdillä.

Edellisen viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden samppanja ja brunssin lohi-avokadoleivät

Pommery Royal Champagne Brut

Samppanja Champagne
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä