Tapahtumat

Yksityiset viinikurssit

No location set

Viinilehden viinitastingien sisältö on laadittu asiakaslähtöisesti ja puolueettomasti, eivätkä kurssit ole etukäteen sponsoroituja viinien markkinointitilaisuuksia. Tilaa viinikurssi kotiisi tai työpaikalle!

Kutsu tilaisuuteesi Suomen johtavia viinineniä tai pyydä meitä järjestämään koko elämyksen avaimet käteen – periaatteella. Viinilehden ammattitaitoinen tiimi rakentaa sinulle elämyksellisen ohjelman.

Viinitasting on erinomainen ohjelma henkilökunnalle tai asiakastilaisuuksiin, kun tarvitset herkullista, kaikkia kiinnostavaa ohjelmaa. Olemme järjestäneet viinikursseja ja tasting-tilaisuuksia 4-250 hengelle jo 25 vuoden ajan. Tulemme haluttaessa kotiisi, majakkasaarelle tai vaikkapa Lappiin kelomökkiin. Tarvittaessa kurssi hoituu sujuvasti myös englannin kielellä.

Pääpiruina tilaisuuksissamme esiintyvät Viini-lehden asiantuntijat, joiden rento ja mukaansatempaava ote on saavuttanut huippusuosion asiakkaidemme keskuudessa.
”Tavoitteenani on luoda innostunut ja utelias ilmapiiri”, yksi viinihörhömme, Antti Rinta-Huumo toteaa. ”Oppiminen ja oivaltaminen voi ja pitää olla hauskaa. On upeaa huomata, miten porukka hitsautuu tiiviiksi yhteisen kokemuksen myötä”, hän jatkaa.

Viinilehden järjestämillä kursseilla voit luottaa siihen, että tastingin sisältö on laadittu asiakaslähtöisesti ja puolueettomasti, eivätkä kurssit ole etukäteen sponsoroituja viinien markkinointitilaisuuksia.

Aistikas elämys tuoksujen ja makujen maailmassa
Tämä viinimaailman perusasioihin paneutuva tasting sopii sekä viiniharrastuksessaan alkutaipaleella olevalle että jo pidemmälle ehtineelle harrastajalle. Tastingissä opitaan katsomaan, haistamaan ja maistamaan viinejä sekä saadaan paljon vinkkejä siitä, miten viinien nauttimisesta voi saada enemmän irti. Herkullisen viinipruuvin ohella opit kuin huomaamatta paljon perustietoa viineistä, valmistuksesta, viinin aromeista ja rakenteesta. Tasting tarjoilee lisäksi erittäin selkeät, yksinkertaiset suuntaviivat viinin ja ruoan onnistuneeseen yhdistelemiseen.

Tilaisuudessa maistetaan 6 eri viiniä. Kesto n. 1,5 h. Hinnat alkaen 700 € + alv.

Matkat puna-, valko- ja kuohuviinien maailmaan
Maukkaiden viinien ympärille rakennetun viinitastingin ohessa opitaan, kuinka erilaiset viinit valmistetaan sekä saadaan selville, mistä tulee punaviinin punainen väri ja tanniinit. Miksi valkoviini tuoksuu kermalta ja toffeelta? Mistä tulevat kuohuviinien kuplat? Vaikuttaako kasvupaikka tai tekotapa viinien luonteeseen? Maistamme huolella valittuja, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä, joiden myötä tutustutaan erityylisiin ja aromisiin viineihin.

Tilaisuudessa maistetaan 6 eri viiniä. Kesto n. 1,5 h. Hinnat alkaen 700 € + alv.

Viinin ja ruoan yhdistäminen sekä lasin merkitys viininautintoon
Kiinnostaako enemmän makumatka viinin ja ruoan yhdistämisen saloihin tai testaamaan konkreettisesti, millainen vaikutus viinilasilla on tuoksujen ja makujen aistimiseen? Erilaisten ruokien vaikutus viiniin on monelle maistajalle yllättävänkin suuri, ihan kuten viinilasinkin. Nämä tastingit ovat elämyksiä parhaimmillaan ja soveltuvat hyvin eritasoisille viinin ystäville.

Lasitastingissa maistetaan 3 viiniä. Kesto 1,5 h. Hinta alkaen 350 € + alv.

Viini- ja makumatkatastingissa maistetaan 4 viiniä, valikoitujen makupalojen kera. Kesto n. 1,5 h. Hinta alkaen 800 € + alv.


Järjestä Suomen johtavan viiniasiantuntijan, Viinilehden kanssa yhdessä ikimuistoinen viinitapahtuma, jossa ei ole yhtään kuivaa asiaa! Valitse itseäsi kiinnostava teema ja kerro meille arvioitu henkilömäärä, ajankohta ja sijaintitoive, niin saat meiltä ehdotuksen kurssin sisällöstä hintatietoineen.

Ota yhteyttä:
Puh. 010 231 2150
viinilehti(at)viinilehti.fi

P.S. Mikäli haluat oppia yksin tai pienemmällä kokoonpanolla viineistä, katso mitä Viinilehden Viinikoulussa on tarjolla!

Viinikoulun kevät 2020

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Hima & Sali, Kaapelitehdas

Viini & Ruoka 2020

baseline-location_on-24px-2x Created with Sketch.
Helsingin Messukeskus